Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Devatenáctka Táborska se vyhoupla na třetí místo

 
čtvrtek, 10. října 2019, 21:06

Z výsledků mládežnických týmů FCT za víkend 5. a 6. října.

Slavia Praha B – FC MAS Táborsko U19 0:1 (0:0)

Branka: 84. Kubovský

Sestava FCT: Lukeš - Pavlík, Jansa, Bartoš, Icha - Soukal, Dumbrovský - Ott, Mischnik, Waník (67. Kubovský) - Hájek (88. Kabeš).

Hodnocení trenéra Zdeňka Procházky: „Kvalitní utkání se soupeřem, který také chtěl hrát fotbal. V prvním poločase jsme si připravili několik velmi dobrých příležitostí ke vstřelení branky, ty ale zůstaly nevyužity. Největší měl Pavlík z penalty, ale vychytal ho domácí brankář a dorážka šla mimo. Nutno dodat, že soupeř měl také dvě tutovky, které neproměnil, takže do šaten se šlo za stavu 0:0. Druhý poločas byl podobný, hra se přelévala od jedné branky ke druhé, myslím, že jsme byli lepším mužstvem, ale bohužel ani tu největší tutovku jsme Mischnikem neproměnili. Už to vypadalo na penaltový rozstřel, jenže v 84. minutě se střídající Kubovský zbavil na vápně hráče soupeře a z těžkého úhlu nechytatelnou dělovkou rozhodl o výsledku, který jsme již do konce uhájili. Po velmi dobrém výkonu prakticky všech hráčů je to naše zasloužené vítězství."


Slavia Praha B – FC MAS Táborsko U17 3:2 (1:0)

Branky FCT: Přikryl, Kupka (pen.)

Sestava FCT: Budil - Kupka, Hornát, Pánek, Lhoták - Rezek, Přibyl (46. Nevrkla) - Praveček (56. Fiktus), Petrášek, Svatek - Fulei (46. Přikryl).

Nejlepší hráči: Budil, Petrášek, Svatek

Hodnocení trenéra Kamil Tobiáše: „Do utkání jsme vstoupili dobře a dostali soupeře pod tlak, ale bohužel finální fáze nebyla přesná. Ani ze standartních situací jsme gól nedali a soupeř nás potrestal z brejku. Do poločasu se nám vyrovnat nepodařilo, i když situace na to jsme měli. Vstup do druhé půle nám nevyšel a domácí nás zatlačili a z vytvořených šancí dali dvě branky. Ještě několik situací jsme přežili díky brankové konstrukci a brankáři Budilovi. Pak se nám z brejku podařilo snížit a osm minut před koncem z penalty přidat druhý gól a zdramatizovat závěr utkání. Bohužel na vyrovnání už jsme neměli dost sil.“


Lokomotiva České Budějovice - FC MAS Táborsko U18 1:5 (0:3)

Branky FCT: Kubovský 2, Weinzettel, Přibyl, Kopřiva

Sestava FCT: Nowák - Pajer, Fišer, Bousník, Weinzettel- Činčura, Luňáček, Madar, Kabeš, Škrdleta - Kubovský. Střídali: Kopřiva, Šupák, Přibyl, Jůn, Počinek.

Hodnocení trenéra Tomáše Remka: „V dalším důležitém utkání jsme byli od úvodního hvizdu rozhodčího lepším týmem a na těžkém terénu jsme zaslouženě vysoko zvítězili.“

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Markéta Bibrová Velková