Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Akademie pořádala turnaj pro základní školy

 
pátek, 7. prosince 2018, 17:27

Krátce po skončení prvního ročníku Městského turnaje zorganizovala Akademie SK Dynamo opět ve spolupráci se statutárním městem České Budějovice další turnaj, tentokrát pro budějovické základní školy.

V úterý 4. 12. od 9:00 se utkaly týmy ZŠ Grünwaldova, ZŠ Pohůrecká, ZŠ Matice školské, ZŠ Máj a ZŠ Rudolfov v turnaji čtvrtých a pátých tříd. Turnaj se odehrál na umělé trávě IV. generace v naší vytápěné přetlakové hale.

Organizace turnaje byla dle pravidel FAČR, 4+1, systémem každý s každým, hrací čas 18 minut. Po pěkných zápasech, které trvaly celé dopoledne, se z celkového vítězství radovala ZŠ Grünwaldova, následována ZŠ Pohůrecká a ZŠ Matice školské.

Dle ohlasů se dětem i pedagogům v našem tréninkovém centru líbilo, zástupce statutárního Města České Budějovice, vedoucí odboru školství a tělovýchova ing. David Štojdl k turnaji uvádí: "Líbí se nám, že děti ze základních škol mají vůbec možnost podobného turnaje se zúčastnit, navíc v takovémto perfektním zázemí profesionálního klubu. Když k tomu přidám i výbornou organizaci turnaje, dostatek přítomných kvalifikovaných trenérů ochotných poradit a pomoci, tak jsem přesvědčen, že to je ta správná cesta, kterou se chceme ubírat a určitě toto nebyla, společně s nedávno pořádaným Prvním ročníkem Městského turnaje a kde jsme také partneři, poslední akce, kterou město České Budějovice společně s dynamáckou Akademií uskuteční.“

Děkujeme statutárnímu městu České Budějovice za podporu a pomoc.

Napsal(a) Dan Mikulička/Akademie SK Dynamo ČB | Foto SK Dynamo Akademie
 


 
Reklama