Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Jsme hrdí na naše fotbalové legendy, říkají hráči Akademie

 
pondělí, 29. října 2018, 10:38

SK Dynamo České Budějovice vychoval spoustu vynikajících hráčů. Někteří z nich se stali a to doslova českými fotbalovými legendami.

Karel Poborský, Tomáš Sivok, David Lafata, Jiří Němec, Jaroslav Drobný, Martin Latka…, co jméno to ve fotbalovém světě pojem. Hráči, kteří svou velkou fotbalovou kariéru začínali v Dynamu, aby poté odešli do velkých českých a evropských klubů, hráči kteří reprezentovali Českou republiku.

V Dynamo Akademii si nesmírně vážíme toho, čeho dosáhli a jsme na ně patřičně hrdí. Jsme rádi, že to tak vnímají a cítí i hráči Akademie, a to již od těch nejmenších. Každý z nich by se chtěl stát Karlem Poborským nebo Davidem Lafatou. A co teprve, když si například s Davidem Lafatou, který v naší Akademii působí jako trenér, mohou i zatrénovat. Naši malí redaktoři z Dynamo Akademie TV o našich legendách natočili krátkou reportáž, kterou můžete shlédnout na přiloženém videu.

Napsal(a) Dan Mikulička/Akademie SK Dynamo ČB