Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Dorostenci Písku se představili na Žižkově. Sedmnáctka uspěla

 
středa, 3. října 2018, 17:56

Česká liga dorostu kategorie U19 i U17 pokračovala o víkendu 8. kolem. Písecké celky se v hlavním městě utkaly s domácí Viktorkou.

8. KOLO ČLD U19, sk. A

FK Viktoria Žižkov - FC Písek 3:0 (1:0)

Branky: 10. a 66. Šimůnek Jakub, 82. Kaisler Martin.

Sestava FC Písek: Vojtíšek Zdeněk, Přibyl Viktor, Mikeš Michal, Říha Miroslav, Jiskra Lukáš, Mařík Miroslav [K], Sládek Přemek, Novotný Jan, Hnídek Tomáš, Vojta Lukáš, Kvasnička Ondřej.

Střídali: Pícha Václav, Řezáč Jakub, Nosek Jiří, Kulík Václav, Kučera Václav, Šťástka Václav.

Hodnocení trenéra Tomáše Smrčiny: „Tento zápas se mi hodnotí těžko s ohledem na výsledek a zároveň naší předvedenou hru u druhého týmu tabulky. Konečný stav 3:0 je pro nás až zbytečně krutý. V prvním poločase jsme zaspali 15 minut, dostali gól po nepohlídané situaci na zadní tyči při autovém vhazování. Ale zbytek poločasu se hrál vyrovnaný fotbal. Žižkov moc kombinace nepředvedl. Nakopával jenom dlouhé míče a stím se naše obrana vypořádala celkem slušně. Dovolím si říct, že kombinačně jsme byli v tomhle zápase lepší. Druhý poločas jsme odehráli z mého pohledu dobře. Soupeř se k nám dostal jen dvakrát před bránu, ale to mu stačilo, aby dal dva góly. To je nám ale k ničemu, fotbal se ale hraje na góly a v tom byl soupeř úspěšnější.“


8. KOLO ČLD U17, sk. A

FK Viktoria Žižkov – FC Písek 1:5 (0:2)

Branky: 63. Chaloupka Josef (pen.) - 12. Štěpka Vojtěch (pen.), 34. Šťástka Václav, 56. Řezáč František, 58. Stejskal Jakub, 75. Horník Filip.

Sestava FC Písek: Lalák Lukáš, Stejskal Jakub, Černý Martin, Štěpka Vojtěch [K], Hejný Martin, Červený Ondřej, Stropnický Radek, Kulík Václav, Velek Daniel, Šťástka Václav, Řezáč František.

Střídali: Juhás Ladislav, Děd Tomáš, Horník Filip, Hadáček Filip, Hřebejk Filip, Královský Aleš.

Hodnocení trenéra Petra Bílého: „Odehráli jsme z naší strany povedené utkání, ve kterém jsme po celou dobu byli silnější na míči. Snažili jsme se o vysoký presink a po ztrátě míče o skupinový represink. Kluci se vyvarovali hluchých míst a po celý zápas byli aktivní jak v obranné, tak útočné fázi. Začínají přicházet na to, že kvalitním individuálním herním výkonem můžou dosáhnout toho týmového. Chválím je za předvedený výkon a doufám, že na něj navážeme i v dalších zápasech.“

Napsal(a) FC Písek | Foto Petr Brůha