Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Dorostenci Písku se o body utkali s Viktorií Plzeň

 
úterý, 21. srpna 2018, 09:53

Oba dorostenecké celky zajížděly o víkendu do Rakové, kde proti béčku plzeňské Viktorky odehráli zápasy 2. kol svých soutěží.

ČLD U19 sk. A - 2. kolo

Viktoria Plzeň B - FC Písek 5:3 (3:1)

Branky: 30. Kavka, 33. a 38. Ruda, 47. Kotěšovec, 90. Popovič - 7. a 78. Nosek, 71. Přibyl.

Sestava FC Písek: Vojtíšek - Jiskra, Říha, Hnídek (72. Zelenka), Mařík, Vojta, Dvořák (84. Šťástka), Sládek, Nosek (81. Hrdlička), Mikeš, Přibyl.

Skóre druhého mistrovského utkání v nové sezóně otevřeli hosté z Písku, jenže Viktoria do poločasu průběžný stav otočila a vypracovala si dvoubrankový náskok. Když ho po změně stran ještě navýšila, vypadalo to na výsledkově jasnou záležitost, ale písečtí starší dorostenci díky brankám Přibyla a Noska vykřesali jiskřičku naděje na body. Na vyrovnávací trefu měli Jihočeši ještě dvanáct minut, Plzeň si však už vítězství vzít nenechala.


ČLD U17 sk. A - 2. kolo

Viktoria Plzeň B - FC Písek 3:1 (2:0)

Branky: 9. Sojka, 22. Prokop, 90. Nedvěd - 70. Řezáč.

Sestava FC Písek: Juhás - Stejskal (69. Stropnický), Štěpka, Děd, Velek, Kulík, Černý (61. Horník), Červený, Řezáč, Královský (46. Hadáček), Šťástka.

Komentář trenéra FC Písek U17 Petra Bílého: „Do 9. minuty jsme šli třikrát sami na brankáře, ale své šance jsme neproměnili. Zatlačili jsme Plzeň na jejich polovině, která tak hrála nakopávané balóny za naši obranu, což jí dvakrát do poločasu vyšlo. Stále jsme hráli aktivně a podařilo se nám krásnou střelou Řezáče snížit. Hrálo se hodně otevřeně. My jsme se snažili o vyrovnání a Plzeňští hrozili z brejků. V závěru jsme neproměnili vyloženou příležitost a domácí přidali do otevřené obrany třetí gól. Zklamaný jsem jedině z výsledku.“

Napsal(a) Petr Brůha | Foto Markéta Velková