Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V Písku se opět sejde nadějné fotbalové mládí

 
čtvrtek, 26. dubna 2018, 06:14

Znovu po roce budou patřit zelené pažity v areálu FC Písek mladým nadějným fotbalistům z klubů zvučných jmen, kteří v úterý 1. května změří síly v rámci 8. ročníku Memoriálu Martina Breibische – NN CUP 2018.

Prestižního turnaje, který je věnován památce dlouholetého vedoucího mládežnických mužstev a později také členu výkonného výboru FC Písek Martinu Breibischovi, se tentokrát budou moci zúčastnit hráči ročníku 2009 a mladší.

Seznam účastníků čítá šestnáct klubů, které jsou rozděleny do čtyř čtyřčlenných skupin, v nichž se bude hrát systémem každý s každým. V odpolední části turnaje proběhnou dle postupového klíče boje o putovní pohár z dílny zdíkovského skláře, medaile a konečná umístění.

Sváteční fotbalové klání, jehož patronem je útočník AC Sparta Praha, držitel mnoha ocenění a trofejí David Lafata a čestným hostem písecký odchovanec, záložník FK Dukla Praha, Štěpán Koreš, bude mít i charitativní podtext. Pořadatelé by rádi pomohli patnáctiletému Matěji Zacharovi, který se narodil s dětskou mozkovou obrnou a jeho zdravotní stav se po pohybové stránce s přibývajícím věkem zhoršuje.

Termín konání turnaje: 1. května 2018

Místo konání turnaje: Areál FC Písek, Burketova 303

Výkop prvních zápasů: V 10 hodin

Účastníci turnaje: FC Písek, AC Sparta Praha, TSV Schwaben Augsburg, FK Hvězda Cheb, SK Slavia Praha, SFC Kalinkovo, Bohemians Praha 1905, FK Trenčín, FC MAS Táborsko, FC Zbrojovka Brno, 1.FK Příbram, SK Sigma Olomouc, FK Dukla Praha, MŠK Žilina, SK Dynamo České Budějovice

Napsal(a) Petr Brůha | Foto Petr Brůha