Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Písek U14 startoval na turnaji v Přerově

 
čtvrtek, 18. ledna 2018, 11:10

Výborně obsazený turnaj se ve dnech 13. - 14. 1. 2018 konal v Přerově. Výběry týmů do 14 let z celé republiky, ale i jeden slovenský zástupce si to rozdaly už počtvrté o putovní pohár Legea Cup.

Na vítězné trofeji bylo doposud třikrát vyryté jméno jediného týmu – SK Sigma Olomouc. Nadvládu Hanáků však letos ukončil ostravský Baník. Také proto byl přerovský turnaj speciální pro olomouckou i ostravskou ikonu a současného asistenta trenéra hráčů Sigmy do 14 let Marka Heinze. „Trošku mě mrzí, že jsem tady poprvé a zrovna poprvé jsme druzí,“ usmíval se bývalý reprezentant v rozhovoru pro Prostějovský deník.

Písečtí žáci skončili v těžké konkurenci na deváté příčce. V derby porazili Táborsko 4:2, přehráli domácí Přerov, deklasovali Vítkovice, hráli nerozhodně se Zlínem a Kroměříží. S první dvojicí prohráli shodně 2:6.

Výsledky FC Písek:
1. FC Viktorie Přerov 8:2, FC Tempo Praha 0:4, SK HS Kroměříž 6:6, MFK Vítkovice 9:2, SK Sigma Olomouc 2:6, FC Baník Ostrava 2:6, FC Fastav Zlín 0:0, FC MAS Táborsko 4:2, MFK Tatran Liptovský Mikuláš 3:2

Konečné pořadí týmů:
1. FC Baník Ostrava
2. SK Sigma Olomouc
3. FC Tempo Praha
4. FK Ústí nad Labem
5. FC Vysočina Jihlava
6. SK HS Kroměříž
7. MFK Frýdek-Místek
8. 1. SC Znojmo
9. FC Písek
10. 1. FC Viktorie Přerov
11. FC Fastav Zlín
12. FC MAS Táborsko
13. MFK Vítkovice
14. MFK Tatran Liptovský Mikuláš


FC Písek U14
Horní řada (zleva): asistent trenéra Souhrada Martin, Kašpar Tomáš, Pokorný Jakub, Hrdlička Štěpán, Pícha Jan, Halama Matěj, Balogh Jiří, hlavní trenér Syrovátka Karel
Dolní řada (zleva): Brož Matyáš, Tlapa Jan, Souhrada Martin, Kapinus Jan, Čibera Gustav, Carda Robert.

Napsal(a) FC Písek