Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Devatenáctka Písku porazila Most a drží se nejlepších

 
pondělí, 13. listopadu 2017, 20:20

Zápasy starších dorostů Písku a Mostu mívají náboj a bývají velice vyrovnané. Podobný průběh se čekal také v sobotu na umělé trávě u Otavy, ale domácí kolektiv tentokrát soupeře přehrál a připsal si další tři podzimní body do vyrovnané tabulky.

Fotbalisty Mostu nezastihl úvod utkání v plné bdělosti. Písečtí na hosty vyrukovali s aktivním presingem, který se vyplatil hned ve čtvrté minutě. Žlutomodří donutili mosteckého brankáře k nepovedené rozehrávce, kterou zachytil Adam Kasík, jenž neomylně otevřel skóre - 1:0.

Očividná převaha Jihočechů trvala dvacet minut. Během ní to z dálky ještě zkoušel Jakub Hrala a břevno po vzdušném souboji s gólmanem Jakubem Mikolášem trefil Filip Blažek, kterého křížným centrem napříč pokutovým územím našel aktivní Adam Kasík.

Druhý zásah svěřenců trenérské dvojice Grossmann - Klusoň přišel ve 27. minutě. Daniel Petřík nacentroval z přímého volného kopu do vápna a míč doskákal k všeobecnému překvapení až do sítě. Nepatrně, ale neočekávaně, ho tečoval Karel Kulík a Mikoláš ani nereagoval - 2:0.

O chvíli později mohl navýšit rozdíl opět Adam Kasík, ale jeho dorážku po Mikolášem neudržené střele zastavil zaskakující obránce. Když se na druhé straně po pěkné ráně neprosadil Jan Vaněk, stav se do přestávky už nezměnil.

Vedení 2:0 po první polovině utkání označují fotbaloví trenéři jako možná to vůbec nejošemetnější. Písecká devatenáctka ho však po změně stran neprohospodařila a připsala si další tříbodový úspěch. Konečnou podobu výsledku dal pět minut před koncem Adam Kasík - 3:0.


FC Písek - Mostecký fotbalový klub 3:0 (2:0)

Branky: 4. Kasík, 27. Kulík, 85. Kasík. Rozhodčí: Hrkal - Žemlička, Rinth. Diváků: 50.

Písek: Váverka - Němeček, Říha, Kulík, Jiskra (84. Řežábek), Petřík, Hrala, Dan (86. Václavík), Blažek, Sigmund (90. Hrdlička), Kasík.

Most: Mikoláš - Jančík, Strnad (46. Jungmann), Miškolci, Rusó, Šedivý (26. Tesař), Volkman, Rubeš, Jančík, Klíma, Vaněk.

Napsal(a) (pbr)
 


 
Reklama