Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sportovní klub policie České Budějovice hledá trenéry fotbalových přípravek

 
pondělí, 11. září 2017, 12:33

Sportovní klub policie České Budějovice hledá do svých řad nové fotbalové trenéry a jejich asistenty. Povedou týmy přípravek, konkrétně děti od šesti do deseti let. Stát se jimi mohou i ženy.

Každý, kdo má rád zelený pažit a děti, by měl zbystřit. Ve Sportovním klubu policie České Budějovice se pro milovníky fotbalu nabízí zajímavá práce. Trénování a vedení malých fotbalistů, kteří před sebou možná mají zajímavou budoucnost. „Co je víc než dětský smích a radost dětí ze hry,“ říká předseda oddílu kopané Jiří Časta.

Vedení klubu požaduje vlídný přístup k dětem, účast na trénincích minimálně dvakrát týdně a účast na víkendových turnajích a zápasech. Zároveň nabízí po získání trenérské praxe zaplacení licence C, finanční ohodnocení, pohodový kolektiv stávajících koučů a vedení družstev přípravek s účastí na celorepublikových i zahraničních turnajích.

Koho nabídka oslovila, měl by se domluvit s Jiřím Častou na osobní schůzce prostřednictvím telefonu 602 505 097 nebo e-mailu skpfotbal@seznam.cz. Český fotbal totiž potřebuje vychovat nové naděje.

Napsal(a) Lukáš Dvořák