Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

1. ročník letního příměstského kempu Jihočeského fotbalu

 
neděle, 22. března 2020, 17:32

Portál Jihočeský fotbal slaví tento rok jubilejní 15. narozeniny a v redakci jsme se rozhodli, že je na čase o fotbale nejen psát, ale taky něco uspořádat. Zahajujeme dvěma turnusy letních příměstských kempů pro děti. Pod heslem Bav se, sportuj, poznávej proběhne premiérový ročník v Českých Budějovicích.

Letní kemp Jihočeského fotbalu, který se koná pod záštitou Komise mládeže Jihočeského KFS, nabízí jedinečnou možnost zažít specializované fotbalové tréninky pod profesionálním vedením licencovaných trenérů.

Veškerý program se uskuteční v útulném prostředí areálu Jihočeské univerzity Na Sádkách. V případě nepříznivého počasí je zamluvena tělocvična.

Každodenní program bude začínat příjezdem účastníků v 8:30 a končit v 16:30. V pátek bude kemp ukončen slavnostním vyhlášením a předáním pamětních diplomů. Pro účastníky je připraven pestrý program, v němž si zlepší své individuální fotbalové schopnosti a dovednosti.

O průběhu obou turnusů budeme podrobně informovat na portálu Jihočeský fotbal. Představíme kompletní trenérský tým, přineseme rozhovory s účastníky, zajímavosti, fotogalerie a videa.

Zaměříme se také na všeobecnou pohybovou průpravu. Samozřejmostí jsou zábavné soutěže a zajímavá exkurze do kabin prvoligového Dynama Č. Budějovice na stadionu na Střeleckém ostrově.

Šéftrenérem kempu je Pavel Tobiáš, bývalý trenér Dynama Č. Budějovice, Slavie Praha, 1.FC Brno a 1.FK Příbram. V české nejvyšší soutěži odkoučoval 406 utkání. Vedoucím trenérského štábu je Ladislav Bernát, dlouholetý trenér, člen VV OFS Č. Budějovice.

Na vyžádání vystavíme fakturu (např. pro příspěvek od zdravotní pojišťovny), děti ze sociálně slabších rodin, které jsou registrované ve FAČR, mohou žádat o dotaci přes nadační fond Zelený život (zde).

Termíny

1. turnus 13. – 17. července 2020

2. turnus 20. – 24. července 2020

Místo

Sportovní areál Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích Na Sádkách 689/2, 370 05 České Budějovice 2

Věkové kategorie

Kempy jsou určeny pro chlapce a dívky ročníků 2007 – 2009, ale mohou i mladší (1. turnus) a 2010 – 2013 (2. turnus). Kapacita turnusu je max. 30 účastníků.

Cena kempu

3 500,- Kč. V ceně je dres se jmenovkou na zádech a trenýrky, svačiny, obědy v nedaleké menze, zajištění pravidelného pitného režimu, pamětní diplom z kempu.

Pořadatel

Letní příměstské kempy pořádá Jihočeská fotbalová, z.s.

Registrace prodloužena do 30. června 2020.

Postup přijetí na Letní kemp Jihočeského fotbalu

1. Vyplníte registrační formulář

2. Obdržíte odpověď o přijetí a pokyny k úhradě kempu

4. Zaplacením se stáváte účastníkem kempu

Vzhledem k očekávanému vyššímu zájmu o kemp, který převyšuje kapacitní možnosti, bude rozhodovat o přijatých termín přihlášení.

Kontakt
Michal Průcha
Mobil: 608 870 510
E-mail: jcfotbal@seznam.cz

 

PŘIHLÁŠKA NA KEMP ČI BRANKÁŘSKOU ŠKOLU