Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Poděkování a blahopřání táborským jubilantům

 
úterý, 6. října 2020, 17:38

Tábor – V letošním roce oslavují životní jubileum (70 let) bývalí fotbalisté VS Tábor a Spartaku Sezimovo Ústí. Klub FC MAS Táborsko jim poděkoval a předal dárkové koše před druholigovým mistrovským utkáním s Hradcem Králové.

Stanislav Mansfeld (13. 9. 1950)

Útočník VS Tábor, který se v roce 1967 podílel na postupu dorostu do nejvyšší soutěže – 1. ligy. Po ukončení kariéry se dal na trenérskou dráhu. Jako trenér má největší zásluhu na výchově obou bratrů Jana a Michala Šimákových. Trénoval také muže FK Tábor v divizi a ČFL.

František Douda (8. 5.1950)

Po návratu z Dukly Praha  patřil  mezi  spolehlivé  gólmany v týmu VS Tábor ve 3. lize  Po ukončení aktivní kariéry trénoval mnoho let dorostenecké týmy FK Tábor v české lize.

Pavel Kazimour (1. 6. 1950)

Měl velkou zásluhu na postupu dorostu VS Tábor v roce 1967 do 1. ligy dorostu. Po návratu z VTJ Jindřichův Hradec hrál na postu stopera několik let krajský přebor ve Spartaku Sezimovo Ústí. Z pracovních důvodů celkem brzy ukončil aktivní kariéru.

Jan Grombíř (2. 12. 1950)

Moravák, který přišel do Tábora v roce 1967 studovat strojní průmyslovku, se podílel na postupu dorostu VS Tábor do 1. ligy dorostu. Tvrdý bek, prošel krajským přeborem, divizí i 3. ligou v dresu VS Tábor. Jako trenér se věnoval přípravkám, dorostu a mužům ve 3. lize.

Napsal(a) Karel Ilčík | Foto Jan Škrle