Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I ve čtvrtém kole Vodňanské ligy to DG303 střílelo

 
středa, 12. prosince 2018, 17:38

Čtvrté kolo jubilejního 25. ročníku začalo remízou Seš-losti a 5 Samyc, takže oba týmy stále čekají na své první letošní vítězství. Šlágr kola pro sebe urvali kapři, kteří celkem přesvědčivě zdolali drůbežáře, a zdá se, že letos skutečně hodlají ucházet o Design Elektro FINAL4. Chill potvrdil suverenitu vítězstvím nad Sokolskou loukou, když rozhodl prakticky do poločasu, stejně jako DG303, které rozstřílelo nováčka OC Delfín. Hrací den pak vítězstvím nad Oranjes uzavřelo FC Mexico, které má i po 4. kole 100% bodový zisk.

VÝSLEDKOVÝ SERVIS:

Seš-lost – 5 Samyc 3:3 (2:1)
Branky:
Hudák 2, Hubáček F. - Mahák, Andres, Prenner. ŽK: Funda – Tesař J., Andres. Penalty: 1:1.

Seš-lost: Gažík (Dušek) - Hubáček F., Funda, Želízko, Hudák, Polanský M., Hrachovec P.

5 Samyc: Plojhar-Šulc S., Teař J., Mahák, Andres, Prenner, Kopecký, Šulc J.

Souboj týmů ze spodku tabulky se rozehrál pozvolna. Moc šancí k vidění nebylo a hrálo se převážně uprostřed palubovky. Lepší mušku v první půli ale prokázala Seš-lost a nad Samycemi si vytvořila jednobrankové vedení. Druhá půle byla totožná s tou první a žádný z týmů neměl výraznější převahu. V přesnosti si to ale oba týmy ve druhé části prohodily a nakonec se rozešly smírně po bodu.


Vodňanská drůbež – FC Kapr 1:5 (0:2)
Branky:
Křenek – Rottenborn 3, Tondr, Kovařík T. ŽK: Staněk, Hojdekr (oba FC Kapr). ČK: Chaluš (2xŽK,Vod. Drůbež). Penalty: 1:3.

Vod. Drůbež: Chaluš - Varyš R., Šácha, Valenta, Křenek, Rokůsek, Urban, Švec.

FC Kapr: Tondr - Kovařík T., Rottenborn, Staněk, Konvička, Hojdekr, Vokatý.

Zápas tradičních soupeřů byl zpočátku opatrný a spíše se čekalo na chyby v rozehrávkách. Kapři se dostali po jedné z nich do vedení. Drůbež se snažila rychle odpovědět, ale jejich pokusy z delší vzdálenosti nebyly přesné. Do poločasu se podařilo Kaprům vstřelit ještě jednu branku. Druhá půle byla více v režii Drůbeže a Kapři hráli spíše na brejky, které jim vycházely, a svůj náskok ještě navýšili. Drůbež sice měla velké šance, ale v bráně čaroval Tondr, který si připsal i branku přes celé hřiště. Kapři tak ještě mají naději zabojovat o FINAL4.


Chill – Sokolská louka 11:5 (9:1)

Branky: Benedikt L., Veselý, Varyš J., Šteier 2, Malík, Linhart, Kouba – Profant, Schánělec 2, Sajtl. ŽK: Folta, Kouba – Sajtl, Volf, Kvapil, Liška M. ČK: Brůžek Jin. (2xŽK, Sok. Louka). Penalty: 2:1.

Chill: Pečený - Benedikt O., Benedikt L., Veselý, Varyš J., Malík, Šteier, Folta, Chalupský, Linhart, Kouba, Färber.

Sok. Louka: Babický - Brůžek Jak., Brůžek Jin., Faktor, Sajtl, Machnyk, Volf, Profant, Novák P., Schánělec, Kvapil, Liška M.

Chill na Sokolíky vletěl a po pár minutách už vedl o pět branek. Sokolíci dělali velké chyby v obraně, a to dokázali hráči ve fialovém tvrdě trestat. Do půle si vytvořili velmi klidný náskok. Druhá půle už byla pozvolnější a do hry se dostávala víc také Sokolda. Chill polevil ze svého tempa a snažil se hrát kombinačněji. Sokolíci sice druhý poločas vyhráli, ale v celkovém součtu nikoliv. Chill i po 4. kole zůstává stále stoprocentní.


OC Delfín – DG303 1:16 (0:8)
Branky:
Štěch – Kukla 5, Volmut, Vorel J. 3, Sládek, Hájek, Hornát, Rauscher, Bečvář. ŽK: Nosek (OC Delfín). Penalty: 1:3.

OC Delfín: Vondrášek - Kalianko, Štěch, Roučka, Nosek, Marek, Svatoš, Kašpar, Schwarz, Daniel.

DG303: Liška Z. - Sládek, Hájek, Bakula, Kukla, Volmut, Vorel J., Rauscher, Hornát, Bečvář.

V souboji nováčka s několikanásobným mistrem se očekával hladký průběh. Po celý zápas se hrálo převážně před brankou Delfínů a DG střílelo jednu branku za druhou. Druhá půle byla pro mistra spíše formalita. Delfíni si připsali alespoň čestný zásah.


Oranjes – FC Mexico 1:13 (0:6)
Branky:
Petřík – Pasecký 5, Žurek J. 3, Mottl, Kochma 2, Pícha. Bez karet. Penalty: 1:2.

Oranjes: Polanský T. - Hanžl, Petřík, Hoffmann, Madar, Brtna.

FC Mexico: Turek M. - Pasecký, Žurek R., Pícha, Žurek J., Mottl, Jirkovský, Kochma.

Oranjes chyběl brankář, a tak se mezi tyče postavil samotný kapitán Polanský. Mexico od začátku diktovalo tempo hry a vytvářelo si mnoho šancí. Již do pauzy bylo o osudu utkání rozhodnuto, když Mexico vedlo o šest branek. Ve druhé části ale nepolevilo a Oranjes začaly docházet postupně síly. I tak se jim podařilo překvapit nepozornou obranu soupeře a skórovat. Mexico si tedy stejně jako Chill připsalo opět plný počet bodů.

 Utkání řídil rozhodčí Petr Šafránek.

Napsal(a) Petr Koutský | Foto Vanesa Hrbková