Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Memoriál bratří Hauserů v Dřítni vyhrál Vimperk

 
středa, 1. srpna 2018, 10:27

V Dřítni se proběhl již 48. ročník memoriálu bratří Hauserů. Na dvou hřištích současně bojovaly o místenku do finále dvojice z jednoho okresu, Dříteň s Hrdějovicemi a Vimperk proti Strunkovicím. V domácím týmu nastoupil útočník Tomáš Smékal, který se vrátil z Bavorovic. Ani jeho dva góly ve finále s Vimperkem na soupeře ze Šumavy nestačily.

Výsledky memoriálu:

TJ Dříteň – Slavoj Hrdějovice 2:1
Góly: Klimeš, Pojer – Studnička.

Šumavan Vimperk – Blaník Strunkovice 4:3
Góly: Podskalský, Pankratz, Kvapil, Tischler – Škopek, Žůrek ml., Žůrek st.

O 3. místo
Slavoj Hrdějovice – Blaník Strunkovice 4:2
Góly: Miklík 3, Studnička – Škopek, Valenta.

Finále
TJ Dříteň – Šumavan Vimperk 2:3
Góly: Smékal 2 – Čech, Podskalský, Frček.

Nejlepší hráč Dřítně Klimeš, nejlepší hráč Vimperka Frček, nejlepší hráč Hrdějovic Pimpara a nejlepší hráč Strunkovic Tomáš Škopek.

Nejlepší brankář turnaje Jaroš (Vimperk), nejlepší střelec turnaje Miklík (Hrdějovice) a nejlepší hráč turnaje Marek Kovařík (Dříteň).

Finálová sestava Šumavanu Vimperk: Jaroš – J. Blahout, Psutka, Pospíchal, Čech – Pankratz, Kvapil, Tischler, V. Blahout, Podskalský – Císař. Střídali Vondrášek, Šimandl, Frček, Uhlík.

Napsal(a) TJ Dříteň, redakce | Foto Šumavan Vimperk