Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

HZL: V desetigólové přestřelce promrhaly Netolice vedení 5:1. Boršov dokázal vyrovnat!

 
neděle, 19. února 2017, 19:22

V jediném nedělním střetnutí Hlubocké zimní ligy se zrodila málo vídaná přestřelka. Loňský finalista 1. FC Netolice neudržel s Boršovem vedení 5:1 a v utkání dvou rozdílných poločasů se musel spokojit jen s bodem.

Čtvrté kolo Hlubocké zimní ligy uzavřelo hodně divoké nedělní utkání skupiny B mezi Boršovem a Netolicemi, které až do dnešního dne neztratily ani bod. A i po první pětačtyřicetiminutovce to vypadalo, že znovu bez potíží zvítězí.

První poločas byl jasně v režii aktuálně sedmého týmu I. B třídy. S okresním soupeřem sice po brance Pokorného Netolice rychle prohrávaly, ale zásluhou Urbana a Davida Reindla si nakonec došly pro pohodlné poločasové vedení 1:4. A to si ještě za stavu 1:3 dovolily luxus neproměnit pokutový kop.

Ve druhém dějství se ale obraz hry změnil. Netolice sice dokázaly zvýšit už na hrozivých 1:5, ale Boršov po brance Píchy z 61. minuty chytil druhý dech a neskutečnou závěrečnou půlhodinou dokázal srovnat stav na konečných 5:5. Vyrovnávací gól vstřelil pět minut před koncem Šefčík.

Boršovu druhé poločasy svědčí. Minule nastřílel po přestávce N. Vsi čtyři góly a stejnou porci zopakoval i v téměř ztraceném střetnutí s Netolicemi, v němž odvrátil první porážku na turnaji.

FK Boršov nad Vltavou – 1. FC Netolice 5:5 (1:4)

Branky: 2. a 76. Pokorný, 61. Pícha, 71. Gruber, 85. Šefčík – 17. Urban, 24. Lukáš, 38. a 41. Daniel Reindl, 54. Vlášek. ŽK: 1:0 (Pícha). Diváků: 50.

Boršov: Bublík – Fessl, Pícha, Anderle, Lísal, Češka, Gruber, Šefčík, Soukup, Pokorný, Šimeček. Střídali: Matoušek, Filištein, Friedl, Kofroň. Trenér Komrska.

Netolice: Plojhar – P. Reindl, Pivoňka, Lukáš, Rokůsek, Šulc, Baloušek, Urban, Vlášek, Daniel Andres, D. Reindl. Střídali: Novák, Záhorka, Kvapil, David Andres. Trenér Nárovec.


Aktuální tabulka skupiny B
1.  1. FC Netolice 3 2 1 0  9:7 7
2.  FK Boršov nad Vltavou 3 1 2 0  14:10 5
3.  SKP ČB st. dor. 3 1 2 0  7:4 5
4.  FK Nová Ves-Brloh 4 1 0 3  6:12 3
5.  Sokol Kamenný Újezd 3 0 1 2  3:6 1

 

 

 

 

 

Sobotní výsledky čtěte zde

Napsal(a) Martin Wipplinger | Foto Petr Vlasák