Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Zahrajte si v zimě firemní halovou ligu

 
úterý, 17. dubna 2018, 07:10

Z prvního vzájemného mezipodnikového střetnutí mezi Nicotransem a Madetou by oba aktéři rádi udělali do budoucna tradici. V zimních měsících, v době fotbalové přestávky, hodlají spustit Zimní halovou ligu a oslovit firmy z Českobudějovicka, kde mají rádi pohyb a fotbal. Jestli i u vás v práci je podobná parta nadšenců, neváhejte se přihlásit.

Nicotrans porazil Madetu v hale českobudějovické Lokomotivy vysoko 13:1 (za vítěze stříleli Kapri 5, Řezníček 3, Kozel, Kohout, Doležal, Janů, Mrklas). Oba týmy si před zahájením zápasu předaly upomínkové dary, vítěz získal krásný putovní pohár. Utkání řídil řádně proškolený futsalový rozhodčí. Všem hráčům se utkání líbilo, proběhli se, zasmáli a o výsledek jim až tolik nešlo.

Nadcházející zimu mají v úmyslu spustit oficiální halovou soutěž.  Ta by se měla odehrát v několika turnusech v zimních měsících (listopad, prosinec, leden a únor). Systém samotné soutěže bude upřesněn podle počtu přihlášených mužstev.

Případní zájemci z řad firem se mohou hlásit u Aleše Nováka, mobil 728 230 089 či e-mail novak@nicotrans.cz.

Napsal(a) Redakce | Foto Nicotrans
 


 
Reklama