Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Turnaj seniorů Ekonomických služeb – BH jasně vyhrálo Safari

 
středa, 25. ledna 2017, 20:19

Vítěz 19. ročníku vzešel až po odehrání závěrečného kola. Rozhodovalo se mezi dvojící Safari a Katovice. Nakonec se žádná záplatka nekonala.

Dosud vedoucí Safari, kterému tentokrát v sestavě chyběl Jan Zušťák, zvítězilo ve svém prvním zápase bez problémů nad Starou gardou. Katovice, druhý aspirant na celkové prvenství, otočily nepříznivý stav v utkání s Ekonomickými službami, ve kterém prohrávaly 1:3, takže o titulu rozhodoval poslední zápas soutěže. Katovice v něm potřebovaly nad Safari zvítězit o tři branky. To se jim nepodařilo, Safari vyhrálo 3:0 a v celém turnaji tak neztratilo ani jediný bod. Třetí příčku Saharu přineslo jeho vítězství v duelu s Ekonomickými službami o pět branek, po kterém má Saharu lepší skóre ze vzájemných zápasů o jediný gól.

Součástí závěru turnaje bylo vyhlášení nejlepších hráčů jednotlivých týmů, kterými se stali Jiří Harenčák ze Staré gardy, Miroslav Komrska z Ekonomických služeb, Jozef Michel ze Saharu, František Fábera z Katovic a Jiří Němeček ze Safari.  Ocenění pro nejlepšího střelce získal Jan Zušťák z vítězného celku a nejlepším brankařem byl vyhlášen Zdeněk Kuneš z Ekonomických služeb. Všechny zápasy turnaje rozhodovali Jiří Bernas a Miroslav Komrska.  Společně s pořádající firmou Ekonomické služby - BH se o úspěšný průběh turnaje zasloužili jako partneři Autor Strakonice - prodejce vozů Volkswagen, Město Strakonice, OFS Strakonice, Pojišťovna Kooperativa, Starz Strakonice, Všeobecná zdravotní pojišťovna a záštitu nad soutěží převzal hejtman Jihočeského kraje Mgr. Jiří Zimola.    

 

Saharu  – Ekonomické služby  9:4  

Kratochvíl 5, Michel 2, Fiřt, Slabý – Komrska 3, Kačmár.      

Safari – Stará garda   7:1  

Němeček 4, Hrčka 2, Halama – Chromý.

Ekonomické služby – Katovice  3:5  

Komrska 3 – Podskalský 2, Veits, Brabec, Remeš.

Stará garda – Saharu  3:9  

Chromý, Harenčák, Jánský – Kratochvíl 4, Michel 3, Slabý, Fiřt.

Safari – Katovice   3:0  

Halama, Mach, Němeček.

 

Tabulka:

1. Safari            8   8  0  0       47:12   24

2. Katovice          8   6  0  2       31:21   18

3. Saharu            8   3  0  5       37:45    9

4. Ekonomické služby 8   3  0  5       31:35    9

5. Stará garda       8   0  0  8       18:51    0

 

Střelci:

18 – Zušťák, 16 – Němeček, 14  – Komrska, 10 – Kratochvíl, 9 – Michel, 8 – K. Malý, 7 – Slabý, 5 – Mára, Harenčák, Kačmár, Halama, Podskalský, 4 – Němec, Šedivý, 3 – Rataj, Sládek, Christ, Nejedlý, Podzimek, Brabec, 2 – Holzbauer, Pojar, Fábera, Houska, Maršala, Novák, Mach, Chromý, Fiřt, Hrčka, 1 – Tisot, Marcinko, S. Uher, Mošovský,  Vaněček, Kordík,  Zeman, Virostek, Remeš, Veits, Jánský

Napsal(a) Josef Blatský | Foto Jan Škrle