Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Štěkeň se pokusí o double, pohárové finále hostí Sedlice

 
úterý, 6. června 2023, 08:59

Otavský zlatý Český pohár OFS Strakonice jde do dvanáctého finále. To se uskuteční ve středu 7. června 2023 od 17.30 hodin na stadionu v Sedlici.

Finále předcházely zápasy ve třech základních kolech a to s těmito výsledky:

1. kolo, Bavorov B - Sokol Doubravice 2:4

2. kolo, TJ Dražejov B - Sokol Doubravice 5:3, Sokol Mnichov - TJ Drahonice 1:3, Otavan Štěkeň A - TJ Osek B 11:0, Slavoj Volyně B - TJ Lom 2:5

3. kolo, TJ Dražejov B - TJ Lom 0:0 (po pok. kopech 1:0), Otavan Štěkeň A - TJ Drahonice 5:0

Z výsledků vyplývá, že ve finálovém zápase se utkají družstva TJ Dražejov B a Otavanu Štěkeň A. Štěkeň si již o víkendu zajistila první místo v Dudák OP mužů a bude v příštím ročníku bojovat o body v 1. B třídě KFS Jihočeského kraje.

Pivovar Strakonice je od roku 2010 podporovatelem všech soutěží mužů v rámci OFS Strakonice. Vítězné oddíly obdrží od pivovaru ocenění, které se jim určitě při dokopných velmi hodí.

Abychom zvýraznili význam této soutěže a i prezentaci pivovaru, tak jsme se rozhodli pozvat k řízení tohoto zápasu, rozhodčí, kteří ve své kariéře dosáhli úspěchů ve svých sportech.

 Jako hlavní bude finále řídit Jan Zušťák, jak bývalý ligový hráč , tak i opora strakonického fotbalu a i výborný nositel jména svého otce, na lajnách mu budou asistovat Jiří Jáchym a David Soukup.

Celý zápas bude lemovat doprovod a komentář Františka Mareše. Po skončení bude předán pohár pro vítěze a také další odměny z produkce Pivovaru Strakonice.

„Chtěl bych pozvat ke sledování tohoto zápasu všechny příznivce dobrého sportu a těším se se všemi na setkání,“ uvedl Václav Zábranský, předseda OFS Strakonice.

Napsal(a) OFS Strakonice | Foto Jan Škrle