Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Volarští v úvodu jara vítězí. Podruhé doma bodovali s béčkem Čkyně

 
úterý, 25. dubna 2023, 12:51

Volary – Po vynucené pauze, kdy minulé kolo bylo odloženo kvůli zimnímu počasí, se po týdnu hrálo za úplně jiných podmínek. Pravé jarní počasí bylo ideální pro fotbal a ve Volarech si na utkání se čkyňskou rezervou našlo cestu dost diváků.

Tatran od začátku utkání převzal otěže hry pevně do rukou, ale jako první zahrozili hosté a Marcel Kaczko v brance domácích ukázal svůj postřeh, když vyrazil střelu Krále a následnou dorážku zachránil téměř hokejovým blokem kapitán Zdeněk Dočekal zády a míč tak do branky Tatranu cestu nenašel.

Ve 4. minutě však ukázal sílu své pravačky bratr gólmana Pavel Kaczko a domácí vedli.  V 11. minutě si tentýž hráč postavil míč k přímému volnému kopu a nedal Jakubu Chráštanskému v brance hostí šanci. Ve 25. minutě zkompletoval hattrick, když opět technicky ukázal, že to má stále v noze. Poločas uzavřel ve 33. minutě Roman Iliev na 4:0 a domácí měli utkání pevně pod kontrolou.

Druhé dějství začalo připomínkou hostí, že tady jsou a Pechouškem snížili. To bylo skóre, které dlouho drželo a hra přiměřená tomuto stavu. Volarští kontrolovali vývoj a od tohoto okamžiku hosty moc do šancí nepouští. Hrál se pohodový fotbal a hráči od Volyňky, byť se snažili, se do šancí moc nedostávali.

Fotbalová pohodovka končila v 76. minutě, to Roman Iliev přidal hostům nepopulárního bůra a začal střelecký závěr domácích. V 81. minutě své umění moderního stopera ukázal Zdeněk Dočekal, který nádherně zpracoval nahrávku od Jakuba Vairicha a přidal šestou trefu. Vše završil v 84. minutě Michal Sedlák pěknou kličkou přes obránce a střelou kolem gólmana učinil sedmou tečku.

Tatran si to za předvedenou hru vítězství zasloužil a po dvou zápasech doma nasbíral šest bodů a skóre 12:2. Tedy start jako hrom. Za týden Tatran opět doma poměří síly s celkem Nebahov a nabízí se zajímavý fotbal.

Tatran Volary – SK Čkyně B 7:1 (4:0)    

Góly: 4., 11. a 25. Pavel Kaczko, 33. a 76. Iliev, 81. Dočekal, 84. Sedlák - 49. Pechoušek.

Napsal(a) Ladislav Beran | Foto Ladislav Beran
 


 
Reklama