Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Startuje III. třída, Černý Dub zve na šlágr s Kamennou

 
čtvrtek, 23. března 2023, 09:54

Již tento víkend se naplno rozběhnou okresní soutěže. Výjimkou není ani českobudějovická III. třída, která hned na úvod nabídne šlágr kola, ne-li zápas sezóny.

Hned úvodní jarní kolo (zde) proti sobě svede dva dosavadní suverény letošní sezóny – Slovan Černý Dub a Sokol Kamennou. Oba celky soutěži naprosto dominují, na třetí Kamenný Újezd mají po podzimu náskok 12, resp. 15 bodů.

V prvním vzájemném utkání uspěla Kamenná na domácí půdě 4:1, nyní je na programu odveta na hřišti Černého Dubu. Ten zve fanoušky na zápas roku na svém facebookovém profilu: Přijďte nás podpořit a buďte naším dvanáctým hráčem. Prvních 100 piv bude v místním bufetu za symbolických 10,- Kč.

Důležitost utkání, které hodně napoví o potencionálním vítězi a postupujícím do okresního přeboru, dokazuje fakt, že ho budou netradičně řídit tři svazem delegovaní rozhodčí. Navýší Kamenná svůj náskok na čele tabulky již na šest bodů, nebo o svůj tříbodový náskok přijde?

Odpověď na tuto otázku budeme znát v sobotu 25. března. Utkání startuje v 15 hodin na hřišti v Nových Homolích.

Napsal(a) Slovan Černý Dub