Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ve finále poháru OFS Tábor se utkají Malšice s Myslkovicemi

 
středa, 22. června 2022

Tábor - Vedení OFS Tábor naplánovalo na pátek 24.června finálový zápas poháru OFS. Stejně jako v loňském roce se uskuteční na stadionu FC MAS Táborsko v Kvapilově ulici, a to od 18 hod. Finalisty turnaje jsou oddíly TJ Malšice a TJ Sokol Myslkovice.

Cesta Malšic do finále vedla přes vítězství v semifinále s Ratibořskými Horami v poměru 3:1. Soupeř z Myslkovic vyřadil v semifinále loňského vítěze TJ Vlastiboř  2:1, tudíž se budou moci tyto celky společně utkat o ceněnou okresní trofej.

"Jsme rádi, že jsme se opět po roce dohodli s vedením FC MAS Táborsko a finále se opět uskuteční na jejich hřišti. Pro hráče obou finalistů to bude jistě zážitek a jedna z posledních možností si na takovém pěkném stadionu zahrát." sdělil hlavní oganizátor a člen VV OFS Tábor Zdeněk Fořt.

"Vzhledem k nutné a plánované regeneraci hřiště a hlavně dlouho plánované svatbě v odílu Myslkovic nebylo úplně snadné najít vhodný termín, tudíž jsme přistoupili na páteční podvečerní termín," dodává Fořt.

"Na jednání VV OFS Tábor jsme se rozhodli podpořit větší zapojení všech družstev do okresního poháru a vypsat pro celkového vítěze finanční prémii ve výši 10 000,- Kč a zároveň uzpůsobit od příští sezony i termínovou listinu tak, aby bylo možné jednotlivé zápasy odehrát," doplnil ještě Zdeněk Fořt.

Pro oba finalisty jsou připraveny poháry a věcné ceny, nejlepší hráč finále bude odměněn zapůjčením vozu na víkend od jednoho z partnerů OFS.

Předzápasový a poločasový program vyplní ocenění vítězů přípravkových kategorií okresního fotbalu. Zveme všechny fotbalové příznivce, hráče a funkcionáře ostatních klubů okresu.

Napsal(a) OFS Tábor | Foto OFS Tábor