Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Koloděje křtily nové střídačky a traktor. Kulatiny slavila čtveřice bývalých či současných hráčů

 
pátek, 24. září 2021, 11:01

Koloděje nad Lužnicí – Poslední domácí zápas ambiciózních Koloděj v okresní IV. třídě proti Křemži B (vloni Vrábče) byl oproti minulým významný hned z několika důvodů.

Během poločasu se od města Týn nad Vltavou, kam obec Koloděje spadá, předávala domácímu klubu nová sekačka. Předal ji osobně starosta Ing. Ivo Machálek.

Dále proběhla oslava narozenin bývalých i hrajících hráčů: Jiří Fejfara a Milana Kumhery - 60 let, Aleša Baťhy - 40 let, Adama Šejby - 30 let.

Během týdne se podařilo zrekonstruovat nové střídačky, které se tímto také pokřtily.

V samotném utkání se vedoucí celek tabulky IV. třídy musel obejít bez několika opor základní sestavy - brankář Valtr, stoper Bouda, univerzál Vanda a útočník T. Kubíček, kteří museli do zaměstnání.

Dala se proto očekávat vyrovnaná partie, která se však odehrávala jen první poločas. Po obrátce již domácí jasně dominovali. Úřadovalo duo Al Aita- Klička, která zařídila pět gólů, ale přidali se i další hráči (Deák, Kubíček). Brankáře výborně zastoupil Lukáš Polida, který inkasoval jen z výborně kopnuté penalty Hejplíkem.

Koloděje vytáhly skóre až na 7:1 a oslavy mohly být o něco veselejší.

Napsal(a) Redakce | Foto SK Koloděje nad Lužnicí