Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Koloděje vyřadily v poháru Včelnou. Slavily historické vítězství

 
úterý, 7. září 2021, 13:38

OFS Č. Budějovice po mnoha letech znovu spustil okresní pohár. Do letošního ročníku, který slibuje atraktivní ceny a možnost sehrání finále na Střeleckém ostrově, se přihlásila šestice mužstev. Přímo do jarního semifinále byly nasazeny týmy FK Borek a TJ Hluboká nad Vltavou B, sítem čtvrtfinále se pokusí projít Žabovřesky – Jankov B a z druhé dvojice Koloděje n. L. – Včelná už známe jméno postupujícího.

Včelná přijela v pátečním odpoledni do Koloděj v roli papírového favorita, neboť je po čtyřech kolech bez ztráty bodu vedoucím týmem III. třídy. Pro domácí Koloděje to byla generálka před sezonou ve IV. třídě, do které si dávají postupové cíle.

Na zápas byli delegováni tři rozhodčí a měl výbornou kvalitu. Včelná se snažila hrát fotbal, ale narážela na novou posilu s krajskými zkušenostmi Martina Valtra v domácí brance a pevnou obranu.

Většinu gólů Koloděj vstřelil domácí tým z brejků a podílel se na nich velkou měrou navrátilec z Týna Martin Al Aita. Po sedmém gólu hosté rezignovali a odvezli si třináctku a pro Koloděje je to výsledkově historický zápis.

SK Koloděje nad Lužnicí – SK Včelná 13:1 (3:0)

Góly: Al Aita 4, Deák, Klička 3, Vondra, Šejba, Čecháček – Žemlička.

Napsal(a) Redakce | Foto SK Koloděje nad Lužnicí
 


 
Reklama