Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Významným partnerem OFS České Budějovice se stal Český trávník

 
pondělí, 28. června 2021, 16:27

Okresní fotbalový svaz Č. Budějovice získal významného partnera, společnost Český trávník, s.r.o. V minulém týdnu podepsali zástupci obou stran v sídle firmy v Litvínovicích smlouvu o spolupráci.

Za českobudějovický okresní fotbalový svaz dokument podepsal předseda Libor Šolc, za Český trávník stvrdil smlouvu svým podpisem majitel Michal Štecher. Během čtyř let se rozpočet okresního fotbalu postupně rozroste o šestimístnou částku.

„Jsem nesmírně rád, že se nám podařilo domluvit s renomovanou budějovickou firmou Český trávník na formě spolupráce. Smlouva o podpoře okresního svazu je nastavená na čtyřleté období. Získané finance nám pomohou v realizaci připravovaných projektů a uvedení je ve fotbalový život,“ potěšilo Šolce.

„Velký bonus spolupráce vidím také v možnosti využít fundované odborníky z Českého trávníku ve formě pomoci všem oddílům na Českobudějovicku. Ať už třeba formou konzultace nebo prováděním řadou regeneračních úkonů na sportovních kolbištích,“ dodal předseda OFS České Budějovice.

Pavel Nohava, obchodní zástupce společnosti Český trávník, očekává od úzké spolupráce ještě větší propojení s místními fotbalovými kluby, kterým se budou snažit nabídnout kompletní servis ohledně trávníku. „Okresní fotbalový svaz vnímáme jako spolehlivého partnera a předpokládáme dlouhodobou oboustranně úspěšnou spolupráci,“ poznamenal Nohava za společnost, která má za sebou více než 1 000 úspěšných projektů nejen v České republice.

Na snímku jsou po podpisu smlouvy předseda OFS Č. Budějovice Libor Šolc společně se zástupci společnosti Český trávník, majitelem Michalem Štecherem (uprostřed) a obchodním zástupcem Pavlem Nohavou.

Tisková zpráva