Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Zimní seminář trenérů OFS Č. Budějovice se uskutečnil v Roudném

 
pátek, 21. prosince 2018, 16:25

Prosincové setkání trenérů z českobudějovického okresu se konalo ve středu 19. 12. 2018 na umělé trávě v Roudném. Probíhalo ukázkovým tréninkem, do kterého byli zapojeni trenéři v roli hráčů, aby u nich docházelo k většímu uvědomění, proč se dané cvičení dělá a kde mohou vznikat kritická místa při aplikování v praxi ve svých klubech.

Následovala diskuze ohledně tréninku, komunikace mezi trenéry, stavění dalšího hřiště pro aktivní zapojení co největšího počtu hráčů při zápasech a také komunikace s rodiči a nastavení prostředí v klubech.

Tréninku se zúčastnilo více než 30 trenérů z okresu České Budějovice, okresní trenéři GTM a funkcionáři OFS České Budějovice.

„Velké díky za bezplatné využití hřiště a zázemí pro celé trenérské setkání patří roudenskému klubu. Dále věřím, že v nastavování prostředí v klubech budeme v novém roce pokračovat,“ komentoval Jan Starý, Grassroots trenér mládeže OFS Č. Budějovice, který mimochodem od srpna navštěvuje kluby i základní školy a inspiruje trenéry i pedagogy v pohybových aktivitách s dětmi.

Napsal(a) OFS Č. Budějovice