Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Dražejovští opustili azyl v Pracejovicích

 
středa, 3. ledna 2018, 16:00

Tradiční novoroční fotbálek byl v letošním roce pro Dražejovské specifický, po více než 30leté tradici se nehrálo na domácím hřišti Na Virtě, ale na druhém břehu řeky Otavy v Pracejovicích.

Důvod byl prostý. Hřiště Na Virtě prošlo ve druhé polovině roku 2017 celkovou rekonstrukcí, byly zde instalovány automatické závlahy a celá plocha hřiště srovnána a opětovně oseta a po celý podzim opečovávaná.

Náklady na rekonstrukci přesáhly částku 750 000 korun a byly uhrazeny za finanční podpory Jihočeského kraje, města Strakonice a z vlastních zdrojů jednoty. Po dobu rekonstrukce hrací plochy našli dražejovští fotbalisté azyl na hřišti SK Pracejovice.

Na Nový rok symbolicky ukončili působení na tomto hřišti a už se všichni těší na nový pažit na vlastním hřišti, který je při pohledu velmi pěkný a připravený na jarní výkop.

Napsal(a) Redakce | Foto TJ Dražejov