Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Hráči Oseku poprvé naplno bodovali. V Protivíně vyhráli zaslouženě

 
úterý, 8. listopadu 2022, 10:10

Protivín - Domácímu Protivínu se v duelu s Osekem nepodařilo zlepšit svůj výkon, jakým se prezentoval v Prachaticích. Tam ještě Protivín dokázal utkání otočit, tentokrát jim to soupeř, který se podle vlastních slov konečně sešel téměř kompletní, nedovolil.

Protivínští nezačali dobře, na těžkém terénu jim vázla kombinace. Soupeř hrál jednoduše a dlouhými nákopy na důrazné útočníky se dostával do šancí. První tři velké příležitosti stačil Pícha zlikvidovat, pak už ale kapituloval po hlavičce Říského a hosté šli o poločase do šaten s jednogólovým náskokem.

Ten dokázali navýšit chvilku po přestávce, když se Hoch přesně trefil po odhlavičkovaném míči po rohu. Domácím vzkřísil naději Jaromír Vorel, který po sklepnutí Petra krásnou střelou k tyči snížil. Domácí se pak snažili tlačit do útoku, ale prostě to nešlo.

Hosté byli na koni a nepustili Protivínské k vážnějšímu ohrožení své branky. Naopak, hosté svůj náskok třetí brankou po střele Říského ještě zvýšili. Pak už utkání kontrolovali, nastřelili tyč domácí branky a ještě jednu velkou šanci neproměnili. Protivínští dohrávali v útlumu, už se jim nedařilo vůbec nic.

FK Protivín – TJ Osek 1:3 (0:1)

Góly: 56. J. Vorel - 24. a 81. J. Říský, 49. Hoch. Rozhodčí: Albert - Dimitrov, Pravda. Delegát: Šnajder. ŽK: 2:6 (Bečvář, Petr – Krejčí, Chaluš, Carda, Němeček, Hoch, Matěj Čapek). ČK: 1:0 (35. Štěpka). Diváků: 100.

Napsal(a) Václav Křišťál | Foto Jan Škrle