Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Věřím, že nebudeme mít problémy se záchranou, vyhlíží sezonu v krajském přeboru trenér Semic Marcel Nousek.

 
středa, 10. srpna 2022, 22:49

Semice - Byl to boj až do posledního kola. Souboj o postup mezi trojicí soupeřů na čele tabulky, konkrétně mezi Trhovými Sviny, Semicemi a Roudném. Nakonec z prvního místa postoupily Trhové Sviny a z druhého Semice. I když kouče Nouska mrzí, že právě oni nemohli oslavovat první místo, i tak je nakonec rád, že se krajský přebor bude v Semicích hrát.

Jak s odstupem času hodnotíte umístění v minulé sezoně?
Do poslední chvíle jsme bojovali o první místo a určitě nás hodně mrzelo, že jsme celou soutěž nevyhráli. S odstupem času však určitě převládá spokojenost i s druhým místem a postupem do KP.

Příprava byla krátká. Stihli jste všechno, co jste si naplánovali? 
Musím říct, že jsem s přípravou převážně spokojen. Bylo sice méně času, ale bylo to pro všechny stejné. Asi se všechno stihnout ani nedá, ale co jsme chtěli, tak jsme podstoupili a jestli to bude stačit, se uvidí v sezóně.

Kolik jste sehráli přátelských zápasů a jak jste si v nich vedli?
Odehráli jsme čtyři přípravná utkání, a to všechny na našem hřišti. První zápas s Hradištěm jsme vyhráli 6:0, další utkání s devatenáctkou Písku jsme také vyhráli poměrem 5:1. Ve třetím utkání jsme podlehli Milevsku 1:2, se kterým se utkáme hned v prvním mistrovském utkání. A generálku s Mirovicemi jsme 4:1 vyhráli.

K jakým změnám došlo u vás v kabině? 
Jsem moc rád, že nám nikdo neodešel a kádr jsme doplnili o čtyři hráče. Ze Záhoří k nám přišel semický odchovanec gólman Jan Řeřicha. Z Blatné k nám přišel po zranění Luboš Machovský, který se postupně zapojuje do tréninků. A z Čimelic přišli Zdeněk Pšenička s Petrem Listopadem. Všechny posily dobře známe a povahově k nám dokonale zapadly. Určitě budou pro nás přínosem.

Došlo u vás v klubu k nějakým dalším změnám, novinkám?
Do realizačního týmu přišel jako druhý asistent Michal Kázecký, jinak beze změn. Co se týče hřiště, tak se snažíme dotáhnout výstavbu nových střídaček a do budoucna určitě celé hrací plochy a okolí.

Máte jasno o základní sestavě?
Nějakou představu určitě máme, ale s ohledem na absence to bude hodně proměnné.

Jak vidíte vyhlídky vašeho týmu v nové sezoně?
Věřím, že budeme hrát pěkný fotbal pro fanoušky a nebudeme mít starosti se záchranou.

Koho považujete za největšího favorita na prvenství?
Určitě to bude Olešník, Jindřichův Hradec a myslím, že i Hluboká bude hrát vysoko v tabulce.

Soupiska FC AL-KO Semice

Brankáři: Jan Dvořáček, Jan Řeřicha
Obránci: Jakub Řezáč, Jiří Sádlo, Karel Trantina, Petr Listopad, Zdeněk Pšenička, Martin Císařovský, Igor Antony
Záložníci: David Buchtele, Lukáš Holub, Jakub Keclík, Pavel Keclík, David Šourek, Luděk Zborník, Jakub Hrala, Jakub Forman, Luboš Machovský
Útočníci: Marek Valach, Radek Veleman, Filip Blažek

Realizační tým:
Trenér – Marcel Nousek
1. Asistent – Filip Breibisch
2. Asistent – Michal Kázecký
Vedoucí – Miroslav Bečvář

Napsal(a) Václav Kucul | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama