Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Největší změnu hlásí Jankov na brankářském postu

 
středa, 10. srpna 2022, 20:45

Jankov - Z kádru posledního vítěze krajského poháru odešlo pět hráčů do zahraničí. Jankov půjde do nové sezony s nezkušenou brankářskou dvojicí a s cílem pohybovat se v klidném středu tabulky. Generálka mu ale moc nevyšla, když nováčkovi I. A třídy, Lhenicím, Jankov podlehl 2:0. O vyhlídkách týmu jsme pohovořili s trenérem Petrem Kadlecem.

Jak s odstupem času hodnotíte umístění v předchozím ročníku?
Díky povedenému jaru, kdy jsme se postupně tabulkou posunuli na konečné páté místo a zároveň jsme zvítězili v krajském poháru, byla sezóna jako celek hodnocena kladně. 

Příprava byla krátká. Zvládli jste ji absolvovat, jak jste si naplánovali? 
Dá se říct, že ano. Program jsme lehce upravovali, tréninků bylo o něco méně, než bych si osobně představoval, ale vzhledem k dovoleným a dalším programům hráčů nám to takto vyplynulo. 

Kolik jste sehráli přátelských zápasů a jak se Jankovu dařilo?
V přípravném období jsme odehráli tři přípravná utkání, z nichž jedno proběhlo v rámci MOL cupu. Zkoušeli jsme několik nových tváří a nadějných kluků z naší rezervy. Celkově se nám výsledkově nedařilo, ale zápasy svůj účel splnily. Poslední přípravu ve Lhenicích jsme museli pro nezpůsobilý terén odložit, ale v týdnu ji ještě sehrajeme.  

K jakým změnám došlo ve vaší kabině? 
Za kopečky si to namířilo pět hráčů ze základní sestavy. Z Třeboně k nám přišel Tomáš Tůma, z SKP mladíci Bláha a brankář Melicher, v řešení je přestup Borovky z Netolic a zároveň kádr doplnilo několik nadějných hráčů z našeho B týmu. 

Došlo u vás v klubu k nějakým dalším změnám a novinkám?
Vedení klubu se podařilo zlepšit zázemí v podobě zrekonstruovaného hřiště s umělou trávou, kterou budeme moci mnohem více využívat za nepříznivého počasí a v zimních měsících. 

Máte jasno o základní sestavě?
Vzhledem k šíři kádru v podstatě ano. 

Jak jsou vyhlídky Jankova v nové sezoně?
Chtěli bychom se pohybovat v klidném středu tabulky a zápas po zápase sbírat co nejvíce bodů. Soutěž bude jistě vyrovnaná a celkově těžší než v minulém ročníku. 

Koho považujete za hlavního aspiranta na prvenství?
Nováčka soutěže z Hluboké nad Vltavou. 

Soupiska SK Jankov

Brankáři: Martin Melicher, David Mádl 
Obránci: Jirkovský Václav, Martin Kollár, Tůma Tomáš, Beránek Pavel, Fajtl Lukáš, Milan Bláha, Tomáš Bláha, Kroneisl Marek
Záložníci: Martin Hüttner, Petr Klíma, Jakub Vokurka, Petr Řehoř, Aleš Hanzlík, Matěj Maurer
Útočníci: Pavel Mizera, Daniel Kočer, Petr Borovoka.

Realizační tým:
Petr Kadlec - trenér
Václac Maxa st. - asistent trenéra
Petr Maxa - vedoucí mužstva
Pavel Beránek st. - manažer 

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle