Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Junior Strakonice vstoupil do letní přípravy

 
pátek, 8. července 2022, 17:05

Strakonice - Strakonický Junior zahájil letní přípravu na novou sezonu v krajském přeboru.

Přípravu už neabsolvují hráči, kteří z týmu odešli. Šimek, Petráň a Šourek zamířili do Sousedovic, Nosek do Strunkovic nad Blanicí, Žáček do Chlumu u Příbrami a Čapek bude hrát v Oseku.

Do kádru příšli Petr Rybák z Oseku, Vondrák z Písku a ještě jsou někteří hráči v jednání.

Do letní přípravy se zapojilo 25 hráčů. Tréninkové jednotky budou probíhat třikrát týdně a Strakonice sehrají čtyři přípravná utkání.

V sobotu 16. července hraje Junior v Dobříši, v pátek 22. července se utká na hřišti v Sušici se Lhotou u Plzně, 30. července změří síly na hřišti ČZ od 18 hodin s Nepomukem a na závěr přípravy si Strakonice zahrají v sobotu 6. srpna v Prachaticích.

Hracími dny domácích mistrovských utkání budou soboty. První mistrovský zápas Strakoničtí sehrají v sobotu 13. srpna, kdy se na Sídlišti utkají od 17 hodin s Týnem nad Vltavou.

Napsal(a) Jiří Cibulka | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama