Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Krajský přebor

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Povedené představení Jankova s Hlubokou

pondělí, 12. února 2018, 09:55ČlánkyDivize AKrajský přebor
 

Vcelku povedené vystoupení mají za sebou fotbalisté divizního Jankova. Ti v sobotu v podvečer za umělého osvětlení nastoupili proti Hluboké nad Vltavou a po dobrém výkonu zvítězili jasně 4:0. Zápas měli po celou dobu ve své moci, mimo čtyř branek...

 

Roudné přehrálo Čimelice, obrana malšanů drží čisté konto

neděle, 11. února 2018, 11:31ČlánkyDivize AKrajský přebor
 

Ve druhém přípravném utkání se Čimelice utkaly s divizním mužstvem Roudného na UMT v Písku. Malšané dominovali první poločas a převahu zúročili třemi góly. Jejich obrana neinkasovala v zimě ani ve třetím střetnutí.

 

Milevsko přehrálo písecké dorostence. V brance měl comeback Fučík

středa, 7. února 2018, 21:52ČlánkyKrajský přeborAktuálně
 

Místo odřeknuté sobotní přípravy s Čížovou si Vzduchotechnici sjednali na středu utkání s píseckou devatenáctkou. Trenéra Miroslava Strnada potěšil předvedený výkon v prvním poločase a zasloužená výhra 4:0.

 

Osečtí na závěr soustředění v Sušici vyběhli na Svatobor

pondělí, 5. února 2018, 20:38ČlánkyKrajský přebor
 

Přeborový TJ Osek vstoupil do zimní přípravy v polovině ledna. První únorové dny (1.- 4. 2. 2018) strávil na zimním soustředění v Sušici, kde sehrál v sobotu první přípravné utkání.

 

Č. Krumlov vstoupil do turnaje vítězně, s Hlubokou zabral po přestávce

pondělí, 5. února 2018, 19:34ČlánkyDivize AKrajský přebor
 

Při startu Hlubocké zimní ligy na sebe narazili dva adepti na prvenství. Domácí Hluboká neudržela těsný náskok z první půle a po přestávce převzali otěže zápasu Krumlovští. Proti svým bývalým spoluhráčům se vytáhl exhlubocký forvard Tomáš Tauber,...

 

Soběslav s Hradcem dotáhla dvougólovou ztrátu

sobota, 3. února 2018, 16:41ČlánkyDivize AKrajský přebor
 

J. Hradec po téměř měsíci probíhající zimní přípravy sehrál první přípravné utkání na umělce ve Staré Hlíně s divizním nováčkem Spartakem Soběslav. Pro spartakovce to byl již třetí zápas v zimním období.

 

Čimelice na úvod přípravy prohrály s táborským dorostem

neděle, 28. ledna 2018, 15:44ČlánkyKrajský přebor
 

V prvním přípravném utkání se Čimelice utkaly s dorostem FC MAS Táborsko U19 na UMT Soukeník.

 
Reklama