Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Krajský přebor

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

SK Rudolfov má nové vedení. Plánuje zkvalitnit práci s mládeží a dobře reprezentovat v kraji

sobota, 24. února 2018, 13:34ČlánkyRozhovoryKrajský přebor
 

Sportovní klub Rudolfov si na začátku února na řádné valné hromadě zvolil nové vedení na další tříleté období. Kvůli šíření několika nepravdivých informací vydal klub oficiální tiskovou zprávou, aby v ní uvedl vše na pravou míru.

 

Konfrontace se středočeským přeborem vyzněla pro Čimelice

sobota, 24. února 2018, 13:12ČlánkyKrajský přebor
 

V dalším přípravném utkání nastoupilo mužstvo Čimelic proti Spartaku Příbram na jeho umělém trávníku. Obě mužstva hrají krajský přebor a přezimují po podzimu na stejném umístění v tabulkách (7. příčka).

 

Olešník po přestávce přehrál Ledenice. Příště narazí na Lažiště

čtvrtek, 22. února 2018, 23:57ČlánkyKrajský přebor
 

Olešníku se ke čtvrteční přípravě na hlubocké umělce přihlásily Ledenice. Mužstvo I. B třídy sympaticky vzdorovalo celý první poločas, přesto vysoké porážce nezabránilo.

 

Milevsko hrálo s dorostem Táborska nerozhodně

středa, 21. února 2018, 20:56ČlánkyKrajský přeborAktuálně
 

V minulém týdnu absolvovalo Milevsko třídenní soustředění v Putimi. „Kluci dostali zabrat, ale všichni si to pochvalovali. Soustředění se vydařilo,“ řekl trenér vzduchotechniků Miroslav Strnad. Ve středu v podvečer se jeho svěřenci střetli s...

 

Linhart a spol. prověřili Dražice. Byla to užitečná příprava, chválil si Horka

úterý, 20. února 2018, 14:21ČlánkyKrajský přebor
 

Přetěžký protivník stál v nedělním přípravném střetnutí proti fotbalistům Dražic. Na sezimoústecké umělce se proti nim postavil táborský dorost U18 posílený o řadu pendlů z druholigového A-týmu FC MAS Táborsko, kteří nedostali tolik prostoru...

 

Čimelice rozstřílely Sušici. Hegenbart pětkrát skóroval

pondělí, 19. února 2018, 17:10ČlánkyKrajský přebor
 

V dalším přípravném utkání nastoupilo mužstvo Čimelic na UMT v Sušici proti místnímu týmu plzeňského KP. Čimeličtí tentokrát měli problém s brankáři, ale zápas nakonec odchytal hráč okresního přeboru z Dlouhé Vsi, kde dlouho působil Jaromír Zelenka.

 

Písecká devatenáctka porazila Olešník

pondělí, 19. února 2018, 14:10ČlánkyMládežKrajský přebor
 

Starší dorost Písku změřil v přípravě síly s dalším zástupcem dospělého fotbalu, kterým byl tým Olešníku, jež hraje nejvyšší krajskou soutěž - Ondrášovka krajský přebor.

 

Hra Roudenských přináší efekt. Se sněhem se lépe popasovaly Katovice

sobota, 17. února 2018, 19:53ČlánkyDivize AKrajský přeborAktuálně
 

Přestože už ve druhé minutě vedli Katovičtí na Složišti v přípravě s Roudným, další minuty prvního dějství patřily malšanům. Nátlakovou hru zúročili čtyřmi góly a už do přestávky zápas otočili. Po přestávce jejich snahu narušila snahová nadílka,...

 

Rudolfov prožil na Složišti čtyři minuty hrůzy

čtvrtek, 15. února 2018, 18:49ČlánkyKrajský přebor
 

Už jen dvě přípravná utkání schází fotbalistům SK Rudolfov do konce zimy. Ve středu se představili na Složišti proti domácím juniorům.

 
Reklama