Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Tipovačka KP: Jak vidí 18. kolo Věra Hochová z Oseku

 
čtvrtek, 24. března 2022, 22:05

Jihočeský kraj - Fotbal je v rodině Věry Hochové tématem číslo jedna. Post předsedkyně TJ Osek zastává již šestým rokem a o krajském přeboru má dokonalý přehled. A to nejen kvůli tomu, že v něm hraje její mladší syn Jan, osecký kapitán. Zajímavé bude sledovat, jak se jí bude dařit v nevyzpytatelném tipování. V nadcházejícím víkendovém 18. kole zajíždí Osek k derby do Blatné. Na třetí pokus bude o první body usilovat vedoucí Český Krumlov v podzámčí s Protivínem.

Program 18. kola krajského přeboru


26.3.2022 10:15 FC MAS Táborsko B - TJ Jiskra Třeboň
 

Rozhodčí: Macko Pavel - Krčín Jan, Votava Pavel. Delegát: Brož Miroslav.

"Táborští mladíci hrají rychlý, běhavý fotbal, a to Jiskře vonět nebude."

Tip: 1


26.3.2022 15:00 FK Tatran Prachatice - SK Rudolfov

Rozhodčí: Pravda Luboš - Jevčák Martin, Žemlička Tomáš. Delegát: Řezáč Michal.

"Domácí jsou podle momentální formy favoritem. Rudolfovští zatím nenavázali na povedený podzim a na Tatranu bodovat nebudou."

Tip: 1


26.3.2022 15:00 SK SIKO Čimelice - TJ Dražice

Rozhodčí: Albert Karel - Peterka Marek, Kaštánek Libor. Delegát: Skalák Josef.

"Domácí se v tomto ročníku trápí a nemohou nalézt svou fotbalovou a ani bojovnou tvář. Obě tyto vlastnosti letos naopak zdobí hosty, a proto si myslím, že v Čimelicích získají všechny body."

Tip: 2


26.3.2022 15:00 TJ Blatná - TJ Osek

Rozhodčí: Kollmann Jaroslav - Šimek Milan, Panský Michal. Delegát: Třeštík Petr.

"Na derby se těšíme a věřím, že získáme všechny body, i když nás trápí marodka a absence několika klíčových hráčů. Blatenští se na jaře zlepšují a určitě neprodají svou kůži lacino, ale všechny tři body si odvezeme."

Tip: 2


26.3.2022 15:00 FK Slavoj Č. Krumlov - FK Protivín

Rozhodčí: Mach Jan - Dunovský Karel, Izugrafov Svyatoslav. Delegát: Dvořák Jan.

"Začátek jara sice domácí nezastihl v oslnivé formě, ale kvalita kádru vedoucího týmu soutěže je velká. Proto si myslím, že domácí v pohodě zvítězí, i když Protivím hraje v jarní části o dost lépe než na podzim."

Tip: 1


26.3.2022 15:00 FK Olešník - SK Jankov

Rozhodčí: Ondřej Adam - Němec Václav, Vican Miroslav. Delegát: Krauskopf Jiří.

"Domácí budou chtít napravit nepovedené minulé utkání v Týně a omluvit se tak trenérovi Chlumeckému i svým fanouškům. Hosté jsou zatím na jaře stoprocentní, ale v Olešníku si budou muset na body nechat zajít chuť."

Tip: 1


27.3.2022 15:00 FK Junior Strakonice - FC ZVVZ Milevsko

Rozhodčí: Panský Michal - Polák Jiří, Přibyl Jan. Delegát: Vrzal Josef.

"Oba týmy se pohybují ve středu tabulky, proto si myslím, že bude velmi vyrovnaný i tento souboj. Strakoničtí jsou doma hodně silní, ale na vítězství to tentokrát stačit nebude a body si se soupeřem rozdělí."

Tip: 0


 

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle