Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Tipovačka KP: Jak vidí 14. kolo Lukáš Dudek z Olešníku

 
pátek, 29. října 2021, 15:59

Jihočeský kraj - Se svými fanoušky se budou loučit s podzimem v Českém Krumlově, Olešníku, Protivíně, Dražicích, Oseku, Rudolfově, Milevsku a v Jankově. Hraje se totiž předposlední kolo a zmíněné kluby hrají své poslední domácí zápasy. Dvě kola před koncem se rýsuje podzimní mistr. Zdá se, že vedoucímu Českému Krumlovu, který šel po vítězství nad Prachaticemi do trháku, už podzimní prvenství nikdo neuzme. Slavoj má na čele čtyřbodový náskok a v sobotu se utká se Strakonicemi. Možná budeme znát po tomto utkání jméno půlmistra. Zajímavé bude i regionální derby dvou celků z táborského okresu, které na podzim předvádějí velmi dobré výkony. Do Dražic přijede ambiciózní béčko Táborska a také tento duel se hraje v sobotu. Svoje tipy na tyto dva zápasy a další duely 14. kola přidá útočník Olešníku Lukáš Dudek.

Kompletní program 14. kola krajského přeboru


Sobota 30. 10. 2021 14:00 FK Olešník - SK SIKO Čimelice

Rozhodčí: Hrkal Václav - Albert Karel, Brom Josef. Delegát: Brož Miroslav.

"Sice máme teď věkový průměr, jako kdybychom hráli Seterm ligu, ale poslední domácí zápas chceme vyhrát! Jestli konečně trenér Chlumecký přestane přehlížet brankářské kvality Kuby Kaláška a postaví ho mezi tyče, mohlo by to být nejen s nulou, ale i oceněním Muž kola."

Tip: 1


Sobota 30. 10. 2021 14:00 Slavoj Č. Krumlov - Junior Strakonice

Rozhodčí: Votava Pavel - Izugrafov Svyatoslav, Krčín Jan. Delegát: Večerník Radek.

"Cokoli jiného než výhra Krumlova by pro mě bylo překvapením."

Tip: 1


Sobota 30. 10. 2021 14:00 FK Protivín - Tatran Prachatice

Rozhodčí: Žurek Roman - Panský Michal, Mach Jan. Delegát: Holub Miroslav.

"Prachatice jsou zcela po zásluze na druhém místě, mají kvalitní kádr a z Protivína si odvezou všechny body. Za Babku bych si vsadil na Pecku pro hosty."

Tip: 2


Sobota 30. 10. 2021 14:00 TJ Dražice - FC MAS Táborsko B

Rozhodčí: Lepič Jiří - Dunovský Karel, Jevčák Martin. Delegát: Bicek Roman.

"Domácí jsou remízovým králem soutěže a doma body jen tak nerozdávají. Áčko Táborska hraje už v pátek a jestli posílí o nějakého pendla svůj B tým, mohl by zápas skončit remízou."

Tip: 0


Sobota 30. 10. 2021 14:00 TJ Osek - FK Olympie Týn/Vlt.

Rozhodčí: Němec Václav - Žemlička Tomáš, Kaštánek Libor. Delegát: Hanzal Jiří.

"Když přijedou do Oseka zase kluci po směně na hlavním vlakovým nádraží, nebojím se, že si body doma ohlídají. Divize by jim slušela a divácká podpora z toho mauzolea, co mají za rohem, by byla taky slušná."

Tip: 1


Neděle 31. 10. 2021 10:00 SK Rudolfov - Jiskra Třeboň

Rozhodčí: Panský Michal - Polák Jiří, Ondřej Adam. Delegát: Haškovec Milan.

"Uvidíme, jestli hostující trenér Skála něco vysledoval v sobotu na Rudolfově a zda něčím domácí překvapí. Já očekávám od zápasu jediné, a to je boj... Bohužel na terénu, jaký je na Perštátu, fotbal moc krásy nepobere a domácí tak ani tentokrát doma nepoznají hořkost porážky."

Tip: 0


Neděle 31. 10. 2021 14:00 SK Jankov - TJ Blatná

Rozhodčí: Kaštánek Libor - Peterka Marek, Votava Pavel. Delegát: Albrecht Václav.

"Tady asi není třeba tipovat kdo, ale kolik dostane gólů Blatná. Tipuji, že domácí dají minimálně tři branky. Se vší úctou k Blatné je to nejslabší tým soutěže a těžko bude získávat body, když nejlepší hráč je v bráně. Jankov bude chtít odčinit ostudný poločas z Prachatic."

Tip: 1


Neděle 31. 10. 2021 14:00 FC ZVVZ Milevsko - Sokol Sezimovo Ústí

Rozhodčí: Vican Miroslav - Přibyl Jan, Polák Jiří. Delegát: Hruška Miloš.

"Body zůstanou doma. Milevsko sice z posledních sedmi kol hned šestkrát prohrálo, ale s předposledním Sezimákem nemůžou brát vzduchotechnici nic jiného než tři body."

Tip: 1 


Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle