Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Jankov zakončil jarní přípravu výhrou v Netolicích

 
úterý, 15. června 2021, 19:58

V posledním, celkově čtvrtém, utkání jarního bloku zvítězil Jankov na půdě Netolic 2:0, herně ovšem nikterak nezazářil. Nicméně tuto jarní sérii zápasů zvládl za deset bodů při skóre 10:1. V Netolicích se střelecky prosadili Prenner s Voráčkem, dobrou zprávou pro zelenobílé je návrat gólmana Havlíčka.

Zápas nenabídl závratné tempo a i šancí bylo poskrovnu. Tu první měl po čtvrthodině hry po akci Prennera Mizera, ale gólman Varyš si s ní sice s potížemi, přesto poradil. O čtyři minuty později vyslal přesným pasem Bláha útočníka Bendu, jenž se z mírného úhlu dral do slušné šance, jenže po zblokované střele z toho byl pouze rohový kop. Netolice zahrozily po přihrávce Fuxe nepříjemnou střelou J. Varyše, Hučík v hostující brance byl připraven.

Hosté do druhého poločasu nastoupili s pozměněným rozestavením a rázem hřiště opanovali. Hrálo se v podstatě pouze na jednu bránu, do které se nakonec dostal i míč. V 56. minutě se po povedené kombinaci dostal od Bendy míč patičkou k Pavlu Prennerovi, ten se neukvapil a technickou střelou otevřel skóre – 0:1. V 64. minutě opět Jankovští kombinovali před pokutovým územím Netolic, ve finále se po Bendově šanci odrazil míč k Lukáši Voráčkovi a ten zacílil přesně do poloodkryté branky – 0:2.

Domácí se dostali do jednoho rychlého protiútoku, který vedl na pravé straně Dvořák, přesným centrem našel J. Varyše, jehož hlavička skončila v Havlíčkově náruči. V závěru se činil domácí gólman Vondrášek. Proti střele Kroneisla ještě zasahovat nemusel, jelikož skončila těsně vedle. V 80. minutě zamířil Kroneisl pěkně pod břevno, Vondrášek vytáhl perfektní zákrok. Sedm minut před koncem po krásné narážečce Mizery s Bendou spálil první jmenovaný obrovskou příležitost a v 86. minutě se zase činil skvělý Vondrášek proti další moc povedené střele Kroneisla.

1. FC Netolice – SK Jankov 0:2 (0:0)

Branky: 56. Prenner, 64. Voráček. Rozhodčí: Krčín – Pečenka, Tauber. Diváci: 50.

Netolice: Varyš L. – Lukáš, Konvička, Rokůsek, Plojhar – Bače, Andres, Baloušek, Šulc – Varyš J., Fux. Střídali: Vondrášek, Dvořák, Malík.

SK Jankov: Hučík – Bláha, Fajtl, Kroneisl, Klíma – Lovička, Voráček, Prenner, Hüttner, Mizera – Benda. Střídali: Havlíček, Kollár, Lošek, Šindelář.

 
 
Napsal(a) SK Jankov | Foto Jan Klein