Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ohlasy, fakta a nejlepší hráči v 21. kole KP

 
středa, 19. dubna 2017, 18:55

Favorité v 21. kole soupeřům příliš šancí nedali. Snad jen Milevsko, ač mělo proti J. Hradci jasně navrch, nedokázalo zabrat za tři body a uhrálo jen bezbrankovou remízu. Jinak šlo vše podle papírových předpokladů, zvítězila kompletní první pětka, šestý Protivín prohrál na Hluboké a svému protivníkovi přenechal pozici. Z toho měl určitě radost hlubocký lodivod František Cipro, kterému jeho svěřenci vítězství 2:0 nadělili ke kulatinám.

VÝSLEDKY 21. KOLA KP

FK SPARTAK SOBĚSLAV - JISKRA TŘEBOŇ 3:2 (1:0) 

GÓLY: 30. a 48. ŠMÍDMAJER, 54. DVOŘÁK – 67. PRŮCHA, 83. CAHYNA (11).

ROZHODČÍ: VICAN - REISNER, SEBERA. DELEGÁT: VRZAL. ŽK: 4:5 (ŠMÍDMAJER, MARŠÍK, PELTÁN, KUNÍK – CAHYNA, DIVOKÝ, PRŮCHA, KOPECKÝ, MAXA). ČK: 1:0 (80. BOHÁČ). DIVÁKŮ: 260.


SOBĚSLAV: KUNÍK -  CHOTOVINSKÝ, PODRÁSKÝ, BOHÁČ, MARŠÍK – FISCHER (83. HROMADA), NOHAVA, ŽALDA, T. MAZOUCH (69. JANOUŠEK) – ŠMÍDMAJER (90. M. MAZOUCH), DVOŘÁK (77. PELTÁN). TRENÉR RADEK HAJIČ.

TŘEBOŇ: J. SKÁLA – KODRAS, CAHYNA, KOPECKÝ, HAVLÍK – LONSMÍN, DIVOKÝ, MAXA, FRANĚK (54. MATOUŠEK) – HOLZEPL, PRŮCHA. TRENÉR ZDENĚK PROCHÁZKA.

NEJLEPŠÍ HRÁČI: CHOTOVINSKÝ, ŠMÍDMAJER – DIVOKÝ

Radek Hajič, trenér Soběslavi:Sedmdesát minut jsme hráli velmi dobře, kontrolovali hru a dali pěkné góly. Bohužel ve dvou případech jsme ztratili koncentraci, udělali několik chyb v řadě a málem za to zaplatili ztrátou bodů. Tři body jsme nakonec uhájili, ale přišli jsme minimálně na důležitý zápas v Katovicích o Boháče."

Zdeněk Procházka, trenér Třeboně: „Na půdě lídra jsme odehráli velmi slušné utkání. Začali jsme dobře, škoda jen, že se nám nepovedlo za stavu 0:0 proměnit některou z našich šancí, což je naše velká bolest. Soběslav nám ukázala, jak vypadá produktivita, když potrestala naše tři hrubé chyby a vedla brzy po přestávce 3:0. V 67. minutě se nám po pěkné individuální akci Průchy povedlo korigovat výsledek a v 83. minutě Cahyna z penalty snížil na rozdíl jediné branky. Po penaltě a vyloučení domácího hráče jsme zbylých deset minut, včetně nastavení, odehráli na soběslavské polovině, kýženého vyrovnání jsme se však už nedočkali. Nicméně, i přes porážku jsme předvedli dobrý výkon. Jsem přesvědčen, že v dalších zápasech se budeme zlepšovat a hlavně bodovat."


 SOKOL ŽELEČ - CENTROPEN DAČICE 2:1 (0:1) 

GÓLY: 60. SOKOLT (11), 70. JANOŠÍK – 38. TOMAN.

ROZHODČÍ: REITINGER - MACKO, PETERKA. DELEGÁT: ŘEZÁČ. ŽK: 3:2 (ŠVÁB, NOVOTNÝ, PAVLIČKO – CELÝ, KNĚŽÍNEK). DIVÁKŮ: 50.


ŽELEČ: HOVORKA – ŠKRÁBEK, PETR, PAVLIČKO, PODROUŽEK (46. RABIŇÁK) – KUKUČKA, HOLUB (58. JANOŠÍK), ŠVEC, SOKOLT, ŠVÁB (88. FRONĚK) – RADEK NOVOTNÝ. TRENÉR ROMAN LUKÁČ.

DAČICE: ZEJDA – NOSEK, KNĚŽÍNEK, CELÝ, VACUŠKA – BRUNNER, ŠIMÁNEK, KRTEK, TOČÍK, JANÁK – TOMAN. TRENÉR ROMAN BUJDÁK.

NEJLEPŠÍ HRÁČI: ŠVEC, SOKOLT, JANOŠÍK – NEHLÁŠENO

Roman Lukáč, trenér Želče: „Hosté byli nebezpeční v první půli především z rychlých protiútoků a také jeden z nich se jim podařilo využít. To neplatilo u nás, i když jsme si vytvořili více šancí. Zlomili jsme to až ve druhé půli a závěr zápasu si již pohlídali."

Ohlas Dačic přineseme.


TJ OSEK - SK SIKO ČIMELICE 0:2 (0:0) 

GÓLY: 80. PÁVEC, 90. HEGENBART.

ROZHODČÍ: KAŠTÁNEK - JAROLÍM, KRČÍN. DELEGÁT: M. URBAN. ŽK: 1:2 (KREJČÍ – VITÁK, HEGENBART). DIVÁKŮ: 100.


OSEK: CHALUŠ – KUNEŠ, KREJČÍ, CARDA, BRABEC – HOSNEDL, J. HOCH, BLAŽEČKA, KROUPA, HŘEBÍČEK (55. ČAPEK) – ŘÍSKÝ. TRENÉR JAROSLAV VOŘÍŠEK.

ČIMELICE: LEPIČ – ŘEZÁČ, FARA, NĚMEC, PŠENIČKA – HADÁČEK (76. VARHAN), NEKL (69. PÁVEC), KÁŠ (63. ZELENKA), LISTOPAD (80. HLAVÍN), VITÁK – HEGENBART. TRENÉR TOMÁŠ SMRČINA.

NEJLEPŠÍ HRÁČI: NEHLÁŠENO – LEPIČ, PŠENIČKA, NĚMEC, ŘEZÁČ, LISTOPAD, PÁVEC

Jaroslav Voříšek, trenér Oseku: „Proti vyzrálému a zkušenému soupeři jsme do utkání nastoupili se třemi, respektive čtyřmi dorostenci. V  prvním poločase jsme byli hostům rovnocenným soupeřem. Na šanci Vitáka, který ve skluzu netrefil branku, jsme ve 28. minutě odpověděli situací, kdy po přímém volném kopu vracel na zadní tyči hlavou Carda, ale Říského balón nenašel. Důležitý moment zápasu přišel ve 44. minutě. Hostující gólman vychytal ve stoprocentní šanci Hosnedla. Po obrátce se ukázala větší ostřílenost hostí, navíc s příchodem Pávce na hřiště se jejich hra zpřesnila. V 80. minutě právě Pávec otevřel skóre. Ve snaze o srovnání, při hře na větší riziko, zvýšil Hegenbart na 2:0 pro Čimelice."

Tomáš Smrčina, trenér Čimelic: „V prvním poločase se nehrál fotbal velké kvality. Nás podržel brankář Lepič, který zaskočil za absentovaného Slavíka a podal výborný výkon. I díky němu vezeme 3 body. V prvním poločase zlikvidoval šanci Hosnedla, kdy na něj postupoval sám ze strany. Naše šance Hegenbarta a Hadáčka z totožných pozic ke gólu také nevedly. Druhý poločas už byla naše hra lepší, i když i v tomto poločase vychytal Lepič velkou šanci domácích. Rozhodlo zřejmě střídání, kdy hráči jako Pávec, Zelenka, Varhan a Hlavín hru rozpohybovali a dostali jsme soupeře pod tlak. Před naším gólem měl šanci hlavou Zelenka, který pak za stavu 1:0, kdy se trefil Pávec, ještě nastřelil z prostoru penalty domácího brankáře. Pojistku přidal v poslední minutě kapitán Hegenbart. Máme radost za vydřené 3 body, čisté konto a jsme rádi, že se nám nikdo nezranil."


 FK OLEŠNÍK - FC PÍSEK B 5:1 (1:1) 

GÓLY: 44. HELLER, 72. TRESSL, 77. VLASTNÍ (VÁCLAVÍK), 83. ŠTOS, 88. PÍCHA - 38. ŘEZÁČ.

ROZHODČÍ: KOTALÍK - VYCHODIL, KLÁTIL. DELEGÁT: HANZAL. ŽK: 1:2 (STUDNIČKA – ŽUREK, UHLÍK). DIVÁKŮ: 150.


OLEŠNÍK: JIRKAL – NÝDL, POMEJE, HELLER, DRÁB – JIRKOVSKÝ, CHLUMECKÝ, KŘÍŽ (86. PÍCHA), ŠÍMA – M. RABIŇÁK (13. M. STUDNIČKA) – ŠTOS (87. VAŘÁK). TRENÉR LADISLAV TÁBORSKÝ.

PÍSEK B: JEVČÁK – ŘEŽÁBEK (65. VOTAVA), UHLÍK (75. HRALA), KECLÍK, VELEK – ŽUREK, HLINKA (79. STRÁSKÝ), ŘÍHA, VÁCLAVÍK, HUDÁK (53. DAN) - ŘEZÁČ. TRENÉR JAROSLAV PTÁČEK.

NEJLEPŠÍ HRÁČI: CELÝ TÝM – NIKDO

Ladislav Táborský, trenér Olešníku: „Písek přijel s mladým mužstvem, které vsadilo na dobrý pohyb. Běhavý soupeř s námi vydržel hrát dvě třetiny zápasu, pak mu evidentně docházely fyzické síly, čehož jsme využili ke čtyřem brankám v posledních dvaceti minutách."

David Pichlík, činovník Písku B: „Naše situace není růžová, takže jsme potřebovali v Olešníku bodovat, ale totální kolaps v poslední dvacetiminutovce a opět nemáme nic. Vítězství jsme domácím doslova darovali. Dopouštíme se hrubých chyb, které soupeř dokáže jednoduše potrestat a to nás stojí tolik potřebné body."


 SK ŠEVĚTÍN - SK OTAVA KATOVICE 0:1 (0:0) 

GÓL: 88. UHER.

ROZHODČÍ: HERZOG - L. EIBL, HANES. DELEGÁT: ŠNAJDER. ŽK: 0:2 (POŽÁREK, HAJDUŠEK). DIVÁKŮ: 90.


ŠEVĚTÍN: L. NOVOTNÝ – MOHAMED, KUPEC, SUCHAN, SVÁTA – HINDY, BOHONĚK, P. NOVOTNÝ, VALTA – RADIM NOVOTNÝ, KLAPUŠ (64. PETSCHER). TRENÉR MIROSLAV KOLÁČEK.

KATOVICE: ŠVEHLA – HAJDUŠEK, BLATSKÝ, HOREJŠ, SCHÁNĚLEC (67. MATAS) – CIBULKA, MIKLAS (90. HROMÍŘ), ZOUBEK (85. KOČÍ), REPA – POŽÁREK (88. KOUTSKÝ), UHER. TRENÉR ROMAN MALÝ.

NEJLEPŠÍ HRÁČI: L. NOVOTNÝ, KUPEC, R. NOVOTNÝ - CIBULKA, MIKLAS, UHER, REPA, HAJDUŠEK,

Miroslav Koláček, trenér Ševětína: „Na hřišti v Ševětíně dle mého názoru nastoupilo nejlepší mužstvo v krajském přeboru. Od brankáře po útočníky výborné mužstvo, které by si zasloužilo postoupit do divize. My jsme odolávali tlaku hostů a podnikali brejky, které jsme nedůrazně zakončovali. Výborný výkon podal brankář Novotný Lukáš a stoper Kupec. V posledních minutách jsme špatně vyřešili situaci ve prostředku hřiště a po průniku po pravé straně jsme v 87. minutě obdrželi branku, která rozhodla utkání. U hostů mě zaujali všichni hráči. Rychlostně jsou velmi dobře připraveni."

Roman Malý, trenér Katovic: „Naprosto zasloužená výhra, i když gólem až v samém závěru. Během zápasu se nám nedařilo proměnit spoustu šancí, buď nám to překazil špatný terén, nebo opravdu výborné zákroky brankáře Lukáše Novotného."


 FC ZVVZ MILEVSKO – FK JINDŘICHŮV HRADEC 1910 0:0 

ROZHODČÍ: ŽEMLIČKA – DUNOVSKÝ, HOCH.  BEZ KARET. DIVÁKŮ: 79.


MILEVSKO: PAVEL DVOŘÁK – M. NOVOTNÝ, VAKOČ, P. NOVOTNÝ, MÁLEK – SEDLÁK (78. PATÁK), MARVAN, KOMÁREK, BARDA – KOUTNÍK, ŠIMÁK (58. PETR DVOŘÁK). TRENÉR MIROSLAV STRNAD.

J. HRADEC: REŠL – BLAŽEK, CÍSAŘ, VÖLFEL, T. ŠENKÝŘ – KRÁLÍČEK, KOUTNÝ, BERÁNEK, KUČERA – CHALUPSKÝ (71. PRINC), VOTAVA. TRENÉR MAREK ČERNOCH.

NEJLEPŠÍ HRÁČI: VAKOČ, M. NOVOTNÝ, P. NOVOTNÝ – REŠL.

Miroslav Strnad, trenér Milevska: „Hráli jsme utkání, ve kterém jsme byli lepším týmem. Vytvořili jsme si čtyři stoprocentní šance, které jsme měli proměnit. Ale bohužel, to je už ohraná písnička. Soupeř si přijel pro bod a byl spokojen."

Marek Černoch, trenér J. Hradce: „V tomto utkání jsme nepodali moc optimální výkon, a proto jsme rádi za zisk jednoho bodu. Dalším pozitivem je, že jsme neinkasovali a uhráli vzadu nulu. Jeli jsme do Milevska s cílem neprohrát, a tak musíme být spokojeni. Tentokrát nám vázla kombinace, byli jsme hodně nepřesní a zbrklí."


 SK RUDOLFOV – SK PLANÁ NAD LUŽNICÍ 4:2 (2:0) 

GÓLY: 3. NOVOTNÝ, 22. PROKEŠ, 46. HRBÁČ, 67. BAŠČEVAN – 80. DO TRUNG, 82. TRČKA (11).

ROZHODČÍ: KAŠTÁNEK – JAROLÍM, KRČÍN. BEZ KARET. DIVÁKŮ: 113.


RUDOLFOV: TERINGL – RYNEŠ, NOVOTNÝ, KUNA, HAJNÝ (46. DVOŘÁK) – PROKEŠ (90. KOCINA), HRBÁČ, ŠINDELÁŘ, KOVAČIČÍN – BAŠČEVAN (77. VEJVAR), JANÁK (72. PEXA). TRENÉR OTAKAR MATOUŠ.

PLANÁ: FAJFRLÍK – SEDLÁČEK, HANDREJCH, ŠTIAK, JANOVSKÝ – ŠVEC (88. JÍLEK), PÖSINGER, POSPÍCHAL (72. ŘÍMÁNEK), DO TRUNG – ŠIROKÝ  (72. VONEŠ), TRČKA. TRENÉR RADIM HEŠÍK.

NEJLEPŠÍ HRÁČI: ŠINDELÁŘ, KOVAČIČÍN – TRČKA.

Otakar Matouš, trenér Rudolfova: „Výborně nám vyšel začátek utkání a hned ve třetí minutě jsme se ujali vedení, kdy se po centru Kovačičína prosadil hlavou Novotný. Do poločasu jsme toho hostům příliš nedovolili a stačili přidat ještě jednu branku Prokešem. Ve druhé půli jsme vytáhli naše vedení až na rozdíl čtyř branek, kdy se po hezkých akcích trefil nejprve sváteční střelec Hrbáč a čtvrtý zásah přidal hlavou Baščevan. Hosté to sympaticky nezabalili a v poslední desetiminutovce korigovali dvěma góly výsledek na konečných 4:2."

Radim Hešík, trenér Plané: „Na utkání jsme se opět pečlivě připravovali, ale dobře hrající Rudolfov trestal naše chyby nekompromisně. Nechytli jsme začátky poločasů, a i když jsme až do konce utkání neztráceli naději, tak jsme přesto prohráli. Jdeme dál, v sobotu přivítáme Hlubokou."


TJ HLUBOKÁ N. VLTAVOU – FK PROTIVÍN 2:0 (2:0)

GÓLY: 16. a 30. TAUBER.

ROZHODČÍ: PŘIBYL – TŮMA, POLÁK. ŽK: 1:2 (STRÁSKÝ – ROTHBAUER, PRÁŠIL). DIVÁKŮ: 150.


HLUBOKÁ: VACL – JONÁŠ, LEGDAN, STRÁSKÝ, ČERMÍN – NĚMEC (83. VALENTA), NITRIANSKÝ, ŘÍHA, KŘIVÁČEK (77. LOVIČKA) – TAUBER (89. KRÁTKÝ), HÁJEK (46. T. ADAM). TRENÉR FRANTIŠEK CIPRO.

PROTIVÍN: HANUS – ROTHBAUER, HÁLA, BROŽ (62. VOJÍK), ZACH – PRÁŠIL, MORAVEC, Z. VOREL, R. VOJTA – J. VOREL. TRENÉR JURAJ KOBETIČ.

NEJLEPŠÍ HRÁČI: TAUBER – J. VOREL.

Petr Řehoř, funkcionář Hluboké: „Náš tým tentokrát bodal zodpovědný a bojovný výkon a dal tím ten nejlepší dárek k narozeninám trenérovi Ciprovi. Nejvíc se o to zasloužil Tauber, který dal dva góly a ještě ke konci velmi prudkou hlavičkou rozezvučel břevno za Hanusem. Dobře fungující obrana toho hostům moc nedovolila, proto jsme zaslouženě brali tři body my."

Juraj Kobetič, trenér Protivína: „Zápas jsme odehráli aktivně, dokázali jsme se dostat i do brankových příležitostí. Už v prvních minutách jsme nedokázali potrestat chybu domácího brankáře. Naopak jsme opět dvakrát inkasovali do poločasu a to se nehraje v pohodě. I přes naši slušnou hru jsme branky nevstřelili, a proto prohráli. Náš herní projev se zlepšil a věřím, že bude mít vzestupnou tendenci."

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle