Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čimelice chtějí pobývat v horní polovině tabulky

 
středa, 19. srpna 2020, 15:40

Čimelice – Nejzajímavější změnou, která se v čimelickém klubu přes léto udála, je ta na trenérském postu. Po roce a půl skončil kouč Rostislav Grossmann, jenž nyní trénuje Čížovou, a po dvouleté pauze se vrátil na místo činu Tomáš Smrčina. V minulé nedohrané sezoně skončily Čimelice po první polovině na sedmé příčce.

Jaká byla v Čimelicích letní příprava? Panuje s ní spokojenost?
Jsem spokojený jak s docházkou na tréninky, tak i zápasy, tedy až na některé jednotlivé případy. Až na drobná zranění, se kterými se potýkají určitě i jinde, žádné komplikace nenastaly.

Co vám naznačily přípravné zápasy?
První část přípravy se nám herně i výsledkově povedla. Poslední dva zápasy nám zase ukázaly, kde nám to drhne a čeho se možná vyvarovat do prvních mistráků.

Jak je to u vás s příchody a odchody?
Do Strakonic odešel Hovorka a dočasně skončil Michal Viták. Nové posily jsou Marek Smetana z Kovářova, Roman Maršík z Milevska a Dan Jizba z Podolí. Nově se do přípravy zapojili dorostenci Josef Kuchejda, Antonín Dubský a Jiří Hák. Z béčka se s námi připravuje Jakub Klimeš.

Jaké cíle si dáváte do podzimní části?
Kádr máme podle mě na to, abychom se pohybovali v první polovině tabulky.

Kdo bude patřit ke špičce krajského přeboru?
Olešník, Protivín a Č. Krumlov.

Dlouho se nehrálo o body. Jak se sám těšíte na sezónu?
Pauza byla dlouhá hlavně pro kluky. Já jsem u týmu necelé dva měsíce, takže to pro mě tak dlouhé nebylo. Možná se teď víc než jindy projeví, kdo co posledního půl roku dělal, jak individuálně, tak v týmech.

Máte obavy, aby se nová sezona kvůli nemoci covid-19 dohrála?
Nemám. Ne proto, že bych si myslel, že se soutěž nemůže přerušit, ale je to něco, co nemůžu sám ovlivnit, tak se tím nechci stresovat.

Kádr SK SIKO Čimelice

Brankáři: Filip Slavík, Tomáš Bašta

Obránci: Zdeněk Pšenička, Petr Listopad, Miloslav Bednařík, Roman Maršík, Jiří Viták, Josef Kuchejda, Ladislav Jizba

Záložníci: Marek Smetana, Martin Nekl, Miloslav Káš, Tomáš Rambous, Antonín Dubský, Tomáš Froněk, Jiří Hák, Jan Mezera, David Varhan, Radek Převrátil, Jakub Klimeš, Daniel Jizba

Útočníci: Václav Hegenbart, Václav Nosek

Realizační tým:
Trenér:
Tomáš Smrčina. Asistent trenéra: Zdeněk Kadlec. Vedoucí mužstva: Josef Kuchejda, Josef Ťupa.

Napsal(a) Michal Průcha | Foto Michaela Mikešová