Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Béčko Táborska otočilo duel s Lomem

 
čtvrtek, 13. srpna 2020, 20:41

Tábor - Na táborské Svépomoci se ve středu hrál vyrovnaný přípravný duel mezi divizním nováčkem Sokolem Lom a FC MAS Táborsko B, který nově vede trenér Miroslav Jelen.

Když nedal táborskou tutovku Římanek, Lomští šli do vedení v první půli přízemní tečovanou střelou Vysušila.

Rezerva Táborska, která vystřídala více hráčů, utkání po změně stran otočila. Nejprve se po centru zleva trefil hlavou Icha a pak Ott nepohrdl pěknou zpětnou přihrávkou Toutoua. Sám Toutou mohl ještě navýšit skóre, ale z bezprostřední blízkosti branku přestřelil.

TJ Sokol Lom – FC MAS Táborsko B 1:2 (1:0)

Branky: 37. Vysušil – 65. Icha, 76. Ott.

Lom: L. Novák – Smetana, J. Chotovinský, Kosobud (46. M. Rabiňák), K. Chotovinský – Trung, Trantýr, Grobár, Bosnyak – Vysušil, Neužil.

Táborsko B: Cízler – Axel, Matěj Brabec (46. Icha), Mácha, Mikuláštík (46. Kolář) – Ott, Diarra (46. Gil), Matyáš Brabec, Houžvička (46. Kabeš) – Omiros (46. Toutou), Římanek (46. Švejda).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Daniel Pekař