Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Třeboň věří v rychlý posun do středu tabulky

 
čtvrtek, 19. března 2020, 17:05

Třeboň – Po nepovedeném podzimu se Jiskra Třeboň nachází v sestupovém pásmu. Hlavním plánem trenéra Karla Kladenského je po kvalitní zimní přípravě rychlý posun na klidné pozice, než je současné dvanácté místo. Do kádru se vrátili uzdravení Pavel Tůma s Prokopem Pučejdlem, naopak dočasně skončil Tomáš Lonsmín.

Jak jste spokojeni s průběhem zimní přípravy?
Absolvovali jsme všechny tréninky, přípravné zápasy a soustředění, co jsme naplánovali včetně velmi dobré účasti hráčů, takže v tomto ohledu spokojeni jsme. Samotná kvalita zimní přípravy se ukáže až v průběhu jara.

Došlo v kádru k nějakým změnám. Co si od případných posil slibujete?
Tomáš Lonsmín přerušil činnost z rodinných důvodů, naopak do kádru se po dvouleté pauze po zraněních vrací Pavel Tůma a po roce po operaci kolene také Prokop Pučejdl. Oba jsou bojovné typy a jsme rádi za jejich návrat.

Jakým fotbalem byste se chtěli v jarní části prezentovat a co je vaším cílem?
Máme mladý kádr, takže budeme chtít hrát poctivý, běhavý fotbal, současně budeme klást důraz na disciplínu a respekt, k sobě, k soupeřům i k rozhodčím. Cílem je, dostat se co nejrychleji na vyšší příčky, do lepšího středu.

ZMĚNY V KÁDRU

Přišli: Pavel Tůma (po zranění), Prokop Pučejdl (po operaci)
Odešli: Tomáš Lonsmín (přerušil činnost)

SOUPISKA TJ JISKRA TŘEBOŇ

Brankáři: Jakub Kopecký, Jakub Skála
Obránci: Martin Cimerhanzl, Petr Koktavý, Prokop Pučejdl, Jakub Schneider, Tomáš Tůma, Vojtěch Týnavský
Záložníci: David Bartl, Dominik Doležal, Karel Holzepl, Jan Kubata, Jan Matoušek, Patrik Švejda, Jakub Vranovský
Útočníci: Miroslav Franěk, Filip Navrátil, Marek Pancíř, Martin Průcha, Tůma Pavel

Realizační tým
Trenér:
Karel Kladenský. Asistent trenéra: Jakub Skála. Vedoucí mužstva: Radek Bašta. Kustod: Zdeněk Bobrovský. Sportovní manažer: Zdeněk Šmejkal.

Napsal(a) Michal Průcha | Foto Petr Vlasák