Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborští vyzkoušeli téměř dvě jedenáctky. Pelhřimov jim však odolal

 
středa, 4. března 2020, 12:42

Sezimovo Ústí – V dalším přípravném zápasu si na umělý trávník na Soukeníku pozvalo béčko Táborska lídra krajského přeboru Vysočiny, exdivizní FK Pelhřimov. Kvalitní střetnutí hrané ve vysokém tempu skončilo výhrou hostujícího týmu, který po přestávce udržel náskok z prvního poločasu. Zkušenější táborská sestava stačila jen korigovat na 3:4.

Antonín Musil, asistent trenéra Táborska B: „Na každý poločas v přípravném utkání proti Pelhřimovu jsme postavili dvě odlišné jedenáctky. První prohrála svůj minizápas 1:3, druhá vyhrála 2:1. Konečný výsledek 3:4 znamenal naši prohru. Soupeř hrál organizovaně, tvrdě a hlavně proměňoval své šance a trestal naše chyby. My bohužel i přes to, že jsme byli celé utkání aktivnější, v držení míče lepší, jsme své tvrdě vypracované šance neproměňovali. Utkání mělo vysokou úroveň a dalo nám odpovědi na některé otazníky, co se týče určitých postů v sestavě.“

Zbyněk Jaroš, trenér Táborska B: „Utkání mělo velmi dobrou úroveň, myslím si, že můžeme být spokojení s týmovým výkonem, s organizací hry, celkově s principy, které ve hře jsou jasně patrné, tam to bylo na vysoké úrovni. Bohužel výsledek ovlivnily až brutálně hrubé chyby jednotlivců, což je věc, kterou bohužel vesměs nemůžeme ovlivnit. Pořád to je ale příprava, chtěli jsme hlavně vidět celý kádr v konfrontaci s kvalitnějším týmem. V tomto směru nám to určitě hodně napovědělo.“

FC MAS Táborsko B – FK Pelhřimov 3:4 (1:3)

Branky FCT: 36. Alesandro, 49. Icha, 85. Ahmed.

Táborsko B, 1. poločas: Novák – Zítek, Víteček, Jáša, Bartůněk – Větrovský, Jansa – Štefl, Mischnik, Mikuláštík – Alesandro.
2. poločas: Vanýsek – Almeida, Mácha, Jáša, Icha – Ahmed, Větrovský, Brabec, Pavlík – Římanek, Zeman.

Napsal(a) Redakce | Foto Daniel Pekař
 


 
Reklama