Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čimelice se připravovaly na umělce v Blatné

 
pondělí, 17. února 2020, 13:35

K dalšímu přípravnému utkání si zajeli čimeličtí fotbalisté do Blatné, kde změřili síly s vedoucím celkem západočeské I. A. třídy, ambiciózním týmem Žichovic.

Čimeličtí v oslabené sestavě měli sice od počátku utkání mírnou převahu, ale po chybě v rozehrávce v 9. minutě zbytečně inkasovaly. SIKO v další minutách přidalo. Ve 13.minutě střílel Varhan nad branku a na druhé straně si stejně vedl žichovický Říha. Ve 28.minutě se ve vápně dostal k míči Jiří Viták a hlavou překonal brankáře Žichovic Kozlíka - 1:1.

V tuto dobu již Grossmannovi svěřenci získávali znatelnou převahu. Ve 38. minutě po přímém kopu z pravé strany si na střílený centr Nekla naběhl Michal Viták a hlavou poslal čimelické do vedení - 2:1. O minutu později po přihrávce Káše opět Michal Viták vstřelil třetí branku - 3:1.

Druhý poločas opět začaly lépe Čimelice. Ve 46. minutě se dostal ke střele Nekl a přidal čtvrtou branku. Čimeličtí pak měli neustálou převahu a hosté se dostávali dopředu velmi sporadicky a prakticky si nevytvořili žádnou velkou šanci. Naopak čimelický Michal Viták se do velké šance dostal v 72. minutě, ale mířil vedle. V 75. minutě po chybě Listopada v rozehrávce se k míči dostal Krejčí a snížil stav na 4:2. V posledních deseti minutách se již ani jednomu mužstvu nepodařilo vstřelit branku a utkání skončilo vítězstvím Čimelic 4:2.

Rostislav Grossmann, trenér Čimelic: „Byla to velmi slušná příprava s dobrým soupeřem. My jsme byli pohybliví, aktivní směrem dopředu a dařila se nám i kombinace. Musíme se ale vyvarovat zbytečných chyb v obranné činnosti, na tom musíme ještě zapracovat. Naše příprava pokračuje, příští týden se objevíme na turnajovém utkání ve Strakonicích."

SK SIKO Čimelice – TJ Žichovice 4:2 (3:1)

Góly: Michal Viták 2, Jiří Viták, Nekl - Chalupa, Krejčí. Rozhodčí: Ťupa. Bez karet. Diváků: 60.

Čimelice: Slavík – Jizba, Listopad, Bednařík, Josef Kuchejda – M. Viták, Káš, Nekl, J. Viták, Varhan – Hegenbart. Střídal Jakub Kuchejda.

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Petr Vlasák
 


 
Reklama