Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ze soustředění si slavojáci odskočili na Složiště

 
úterý, 4. února 2020, 22:40

Č. Budějovice – V plné přípravě na jarní část krajského přeboru jsou také fotbalisté Slavoje Č. Krumlov. V sobotu odehráli druhé utkání v zimním období. Po vysokém vítězství nad Chvalšiny na hlubocké umělce se utkali na Složišti s divizní rezervou Dynama Č. Budějovice.

K sobotnímu přátelskému utkání přijeli Krumlovští z krátkého soustředění v Černé v Pošumaví. Trenér Václav Domin měl až na mladíčka Kordíka k dispozici kompletní kádr.

V sestavě Trnka - Švec, Kabele, Svoboda, Beránek - Kuna, Persán, Novák, Vávra - Strapek, Tauber (střídali Růžička, Malý, Paráček, Filip, Vnuk, Savytskyj, Ryneš) uhráli slavojáci víc než solidní výsledek.

Ač se hrálo ve vysokém tempu, které od začátku nasadili domácí mladíci, dokázal Krumlov držet se soupeřem krok. Akce střídala akci, šance se rodily na obou stranách, ale výborní brankáři několikrát zachránili.

Do druhé poloviny poslali oba trenéři další hráče. Dynamo otevřelo skóre Kalouskem, hosté ale po povedené Novákově akci vyrovnali Růžičkou. Nerozhodný stav 1:1 se už nezměnil. Slavojáci i přes náročný program posledních dnů vydrželi se silami až do konce.  

Nadcházející přípravu sehraje Č. Krumlov v sobotu 8. února opět na Složišti, tentokrát s devatenáctou Dynama ČB.

 
 
Napsal(a) Redakce | Foto Ján Honza