Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čimelice remizovaly s táborským dorostem

 
pondělí, 11. února 2019, 20:18

V dalším přípravném utkání nastoupilo SIKO na hřišti na Soukeníku proti domácímu Táborsku U19. Čimeličtí opět jen o jedenácti hráčích se od začátku utkání zcela vyrovnali mladíkům z Táborska.

Hra byla od počátku zcela vyrovnaná. V 10. minutě po jednom z centrů z levé strany se k míči dostal Froněk a hlavou překonal domácího brankáře - 0:1. Čimeličtí poté získávali více ze hry, ale překonat domácího Nowaka se jim nedařilo. Ve 34.minutě pak přece jen domácí vstřelili branku Mischnikem a vyrovnali na 1:1.

Ve 42.minutě čimelický Mezera střílel do tyče. Minutu před pauzou zahrávali domácí přímý kop z 20 metrů a nádherně se trefil Varačka, jehož střela skončila v horním růžku čimelické branky a poločas tak skončil vedením táborských dorostenců 2:1.

Čimelice dvakrát dotahovaly

Do druhého poločasu vstoupily lépe Čimelice. Postupem času měly herní převahu. V 50.minutě se dostal do šance Mezera, ale jeho hlavička skončila vedle domácí branky. V 65. minutě po rohovém kopu Nekla hlavičkoval Čadek nad domácí branku. O minutu později se po pravé straně prodral do vápna Varhan a tvrdou střelou nedal domácímu brankáři šanci a vyrovnal na 2:2.

V 80.minutě využil zaváhání v obraně Čimelic Varačka a vstřelil  třetí branku domácích. Svou úlohu zde sehrál zmrzlý terén před čimelickou brankou. Hned o minutu později po rohovém kopu Nekla srovnal Bednařík na konečných 3:3. Závěrem lze říci, že hra Čimelic se oproti minulému týdnu o hodně zlepšila, rovněž byla znát i lepší fyzická kondice.

Další přípravné utkání sehrají Čimelice v sobotu 16. 2. od 13.30 hodin na UMT v Písku proti účastníku I. B třídy Cehnicím.

FC MAS Táborsko U19 – SK SIKO Čimelice 3:3 (2:1)  

Branky: Varačka 2, Mischnik – Froněk, Varhan, Bednařík. Rozhodčí: Panský.

Táborsko: Nowak – Ott, Rytíř, Icha, Bouchal – Kubín, Moudrý, Štefl, Varačka - Mareš, Mischnik. Střídali Lukeš, Studenovský, Kolář, Dumbrovský, Hájek. Trenér Zdeněk Procházka.

Čimelice: Přibyl – M. Viták, Bednařík, Zelenka, Řežábek – Nekl, Froněk, Nosek, Mezera - Čadek, Varhan. Trenér Rostislav Grossmann.

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Daniel Pekař