Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V posledním testu remizovaly Čimelice s divizní Dobříší

 
pondělí, 6. března 2017, 20:33

Na závěrečnou ostrou přípravu zavítaly Čimelice na umělku do Dobříše, kde nastoupily proti domácímu diviznímu týmu MFK.

A začátek utkání byl překvapivý. Již ve 3. minutě po centru Pšeničky hlavičkoval Nekl a vstřelil první branku Čimelic. Prakticky až do 30. minuty byli Čimeličtí domácím zcela vyrovnaným týmem a chvílemi je k ničemu nepouštěli.

Ve 32. minutě se k míči dostal domácí Karas a vyrovnal stav na 1:1. Ve 34. minutě se do šance dostal Suchan, ale jeho střelu domácí brankář chytil. Za dvě minuty domácí Junek využil nepozornosti v hostující obraně a vstřelil druhou domácí branku. Ve 44. minutě opět domácí Junek zvýšil stav na 3:1.

Druhý poločas opět vyšel lépe čimelickému mužstvu. Po rohovém kopu ve 49. minutě si na centr Nekla naběhl Zelenka a prudkou střelou snížil stav na 3:2. Čimeličtí zpřesnili hru a v 60. minutě po centru Nekla Zelenka orazítkoval břevno branky domácích. O minutu později po Vitákově centru mířil Hegenbart jen těsně vedle domácí branky.

V 75. minutě se ke střele dostal Káš, domácí brankář jeho střelu vytěsnil jen k Vitákovi, ale i tento pokus domácí brankář vyrazil zpět ke Kášovi a ten střelou z hranice velkého vápna vyrovnal. Čimeličtí již domácí do vážnější šance nepustili a tak utkání skončilo spravedlivou remízou 3:3.

V neděli zakončily Čimelice turnaj na Hluboké utkáním o 7. místo s Kamenným Újezdem. V kombinované sestavě vyhrály 2:1 (více zde).

MFK Dobříš - SK SIKO Čimelice 3:3 (3:1)

Góly: 36. a 44. Junek, 32. Karas – 3. Nekl, 49. Zelenka, 75. Káš. Rozhodčí: Máša - Řehoř, Šupáček. Diváci: 60.

Dobříš: Šedivý – Petrlík, Talůžek (46. Pokorný), Rychlík (60. Talůžek), Liška (46. Horáček) – Junek, M. Puchmajer (46. O. Puchmajer), Dort, Šrain – Maryška, Karas. Hrající trenér Rychlík.

Čimelice: Slavík - Hadáček, Listopad, Fara, Pšenička - Suchan, Nekl, Zelenka, Káš, Pávec – Hegenbart. Střídali Varhan, Viták, Nosek. Trenér Smrčina.

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Petr Vlasák