Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ideální jedenáctka KP: Hlubokou jistí Šiller, Hojdar se úspěšně přeškoluje na útočníka

 
pátek, 7. září 2018, 09:28

Šestnáctka jihočeských týmu v krajském přeboru má za sebou první měsíc nové sezony. Na čele se znovu usadil ambiciózní nováček Lom. Rozjíždějí se Katovice a Jankov. Tři výhry za sebou slavily Dražice a Hluboké. To vše se odrazilo i při sestavování nejlepší sestavy 4. kola.

Nejvyššího vítězství dosáhly Katovice s Milevskem. Největším hrdinou se stal autor tří gólů Vladimír Uher, jehož jsme za kvalitní výkon a střeleckou pohotovost vyhlásili Mužem kola. Na levé straně zálohy opět vyčníval Michal Repa, který byl u všeho podstatného. V sestavě kola se objevuje podruhé za sebou.   

Výborný výkon podal zkušený hlubocký brankář Jiří Šiller. Pochytal všechny příležitosti Protivína a udržel první čisté konto. Další letní posila, Patrik Kössl z Roudného, rozhodla o zisku tří bodů s Protivínem hlavou po standardce. V derby Olešníka s Roudným to dlouho vypadalo na bezgólovou partii. Na góly se dostalo až v závěrečné čtvrthodince. Hru malšanů dirigoval Jan Hála, k pilířům olešnické obrany patřil Dominik Heller.

Rudolfov zvládl důležité střetnutí v Blatné. V útoku si velmi zdatně vedl Tomáš Maxa, který tři minuty před koncem vsítil jedinou a rozhodující branku. Jankov na třetí pokus už na domácí trávníku uspěl s Čimelicemi. Hodně mu k tomu pomohl návrat stopera Marka Kroneisla po dlouhodobém zranění. Právě zkušenost a klid jankovský obrana potřebovala.

Nováček Lom naplnil domácí čtyřgólovou normu s Osekem. O další výhru na Svépomoci v Táboře, kde našel dočasný azyl, se velkým dílem postaral dvougólový David Neužil. V útoku Dražic nastoupil a také překvapil zadák Michal Hojdar. Vše podstatné stihl v první půli. Skóroval ze vzduchu a proměněnou penaltou. „Vyhrával každou hlavu, příkladně bojoval a byl nejlepší hráč na hřišti,“ těšil povedený tah hrajícího kouče Mariana Horku. 

Nejlepší střelci: 5 - David Neužil, Jaroslav Bosnyak (oba Lom), Vladimír Uher (Katovice), 4 - Jakub Barda (Milevsko), Radim Štos (Olešník), 3 – Ondřej Otepka, Jakub Píša (oba Roudné), Jakub Říský (Osek), Jan Sláma (Č. Krumlov), Tomáš Maxa (Rudolfov)

Brankáři s nulou: 2 – Michal Baka (Dražice), Ladislav Chylík (Lom), Michal Trnka (Č. Krumlov), Martin Blažek (Želeč), Pavel Dvořák (Milevsko), 1 – Michal Šimůnek (Blatná), David Přibyl (Čimelice), Tomáš Teringl, David Pícha (oba Rudolfov), Tomáš Švehla (Katovice), Marek Hanus (Protivín), Jiří Šiller (Hluboká)


GÓLPARÁDA V KATOVICÍCH

Ideální sestava 4. kola KP podle Jihočeského fotbalu

Jiří Šiller (Hluboká)

Dominik Heller (Olešník), Marek Kroneisl (Jankov), Patrik Kössl (Hluboká)

Ladislav Vávra (Třeboň), Jan Hála (Roudné), Michal Repa (Katovice/2)

Tomáš Maxa (Rudolfov/2)

David Neužil (Lom), Michal Hojdar (Dražice), Vladimír Uher (Katovice)

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle