Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ideální jedenáctka KP: Neprůstřelný Švehla, Bosnyak s Bardou skórovali počtvrté

 
pátek, 31. srpna 2018, 11:04

Hostitelé se před fanoušky zrovna nevytáhli. Z domácích celků vyhrál jen Osek, ve třech případech se museli domácí spokojit s bodem, import tří bodů proběhl do Katovic, Č. Krumlova, Dražic a Hluboké. To se podepsalo i na složení nejlepší jedenáctky 3. kola Ondrášovka krajského přeboru.

Vítězná série exdivizního Č. Krumlova neskončila ani v Olešníku. Na trávníku posíleného soupeře nastřílel tři góly. Ofenzívu Slavoje podporoval krajní záložník Jan Sláma, který završil vítězství třetí brankou a stále drží skvělou bilanci jednoho gólu na zápas. I proto byl naší redakcí zvolen Mužem 3. kola. Kouč Domin ocenil i výkony výtečného Trnky a Dudáka s Novákem. 

Po slabém startu zabraly Katovice. Poprvé v kompletní sestavě naplno zabodovaly v Čimelicích. Brankář Tomáš Švehla výrazně podržel svůj tým při nebezpečných standardkách domácích, v poli hrál s velkou chutí Michal Repa. „Je na něm znát, že nyní pravidelně trénuje a v Čimelicích byl podle mého názoru nejlepší hráč na hřišti,“ poznamenal předseda Katovic Tomáš Hajdušek. Na čimelické straně podal kvalitní výkon stoper Petr Listopad.

Do popředí se rázně tlačí také Hluboká. V Třeboni zaválela, prim hrála především obrana, na krajním beku sehrál vynikající zápas Karel Jonáš. Čtvrté v tabulce už jsou Dražice, jimž zajistil tři body z Rudolfova i přes sebeobětování se vlastním zraněním Jiří Štecher v 88. minutě. Střelec vítězného gólu skončil v nemocnici. Osecký kouč Jaroslav Voříšek chválil po vítězném derby s nováčkem Blatnou celé mužstvo, speciálně Sebastiana Hosnedla, který před zápasem absolvoval náročný beach  festival u Máchova jezera v Doksech na severu Čech.

Lomský útočník Jaroslav Bosnyak se prosadil i ve druhé šlágru o čelo v Milevsku, kde v závěru první půle vsítil již čtvrtý gól. Na domácí straně odpověděl po obrátce a krásné individuální akci z vlastní půlky Jakub Barda. První bod přistál na kontě Jankova. V derby v Roudném se trefil dříč David Maršán, v sestavě malšanů úspěšně zaskočil ve středu obrany navrátilec Viktor Škoda a na stoperu překvapil svým přehledem 16letý debutant Martin Jurásek, pravnuk legendárního českobudějovického fotbalisty Antonína Prokeše.

Nejlepší střelci: 4 - Jaroslav Bosnyak (Lom), Jakub Barda (Milevsko), 3 – Ondřej Otepka (Roudné), Jakub Říský (Osek), David Neužil (Lom), Jan Sláma (Č. Krumlov)

Brankáři s nulou: 2 – Michal Trnka (Č. Krumlov), Martin Blažek (Želeč), Pavel Dvořák (Milevsko), 1 – Michal Šimůnek (Blatná), David Přibyl (Čimelice), Tomáš Teringl (Rudolfov), Michal Baka (Dražice), Ladislav Chylík (Lom), Tomáš Švehla (Katovice), Marek Hanus (Protivín)

Ideální sestava 3. kola KP podle Jihočeského fotbalu

Tomáš Švehla (Katovice)

Karel Jonáš (Hluboká), Viktor Kadlec (Roudné), Petr Listopad (Čimelice/2)

Jan Sláma (Č. Krumlov), David Maršán (Jankov), Jakub Barda (Milevsko/2), Sebastian Hosnedl (Osek), Michal Repa (Katovice)

Jaroslav Bosnyak (Lom/3), Jiří Štecher (Dražice)

Napsal(a) Redakce | Foto Michaela Mikešová/SK Jankov