Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Fotbalisté Olešníka jsou bez trenéra! Ladislav Táborský byl odvolán

 
čtvrtek, 16. srpna 2018, 12:47

Sotva FK Olešník odehrál první utkání o body v krajském přeboru, v němž na domácím pažitu porazil Katovice 2:1, předčasně na jeho střídačce skončil trenér Ladislav Táborský. Vedením klubu byl nečekaně odvolán.

Nečekanou zprávu potvrdil Jihočeskému fotbalu předseda klubu Slavomír Vařák: „Je to pravda, trenéra Táborského jsme odvolali. Když se ptáte na důvod, tak je to interní záležitost Olešníka,“ komentoval dnes v poledne trenérskou rošádu šéf Olešníka.

Kormidelníka olešnických fotbalistů Ladislava Táborského odvolání uprostřed týdne, v němž se mužstvo připravovalo na další utkání v Jankově, překvapilo. „O rozhodnutí vedení jsem se dozvěděl ve středu před tréninkem. Tak jsem odešel. Důvod jsem se nedozvěděl. Je to jejich rozhodnutí,“ přiznal Táborský (na snímku), že odvolání v tuhle dobu rozhodně nečekal.

V Olešníku působil necelé dva roky. Mužstvo převzal v průběhu podzimu 2016 po Milanu Borovém a nevydařeném začátku soutěže, kdy se propadlo na sestupové příčky. Táborský dotáhl Olešník ke klidné záchraně a třináctému místu, vloni až do konce soutěže atakoval třetí pozici a nakonec skončil pátý.   

„O mojí práci v Olešníku hovoří výsledky. Teď je pro mě Olešník uzavřená záležitost, přesto klukům přeju hodně úspěchů, zaslouží si je svojí prací. Teď si dám tak dvoutýdenní dovolenou, ale s trénováním určitě nekončím. Fotbal mě baví,“ řekl 57letý kouč, který v poslední době působil ve Veselí, Dražicích, Pacově a Plané nad Lužnicí, kterou udržel v přeboru.

Olešník o příchodu nového trenéra teprve jedná. „Kdo povede tým v příštím kole, rozhodneme do zítřka. Nástupce sdělíme,“ informoval Vařák, kdy by mělo být jasno.

Napsal(a) Milan Šíma | Foto Jan Škrle
 


 

Reklamní sdělení

Reklama