Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čimelice přejely sezimoústecký Sokol

 
pondělí, 28. května 2018, 11:44

Ve 27. kole domácí SIKO přívítalo fotbalisty S. Ústí. Od počátku utkání Čimeličtí útočili a již ve 2. minutě po centru Hadáčka z pravé strany hlavičkoval Převrátil, ale jeho pokus brankář Sedloň vyrazil na roh. Po rohovém kopu střílel Řezáč, ale mimo branku.

V 7. minutě opět Hadáček zprava nacentroval před branku, ale střela Říhy mířila těsně vedle branky. I hosté se dostali zcela výjimečně do šance. Ve 13. minutě střílel ústecký Hladík, ale mířil nad branku. V 17. minutě se domácí dočkali. Říha z levé strany nacentroval před branku a Suchan vstřelil první gól – 1:0.

V následujících minutách domácí ještě zrychlili, ale příliš často se ocitali v ofsajdové pozici. Ve 30. minutě Hadáček nacentroval před branku, Hegenbart se nemýlil a vstřelil druhou branku domácích – 2:0. V samotném závěru prvního poločasu z levé strany nacentroval Viták před branku a Hadáček hlavou překonal Sedloně potřetí – 3:0. Poločas tak skončil 3:0 pro  domácí mužstvo.

Druhý poločas opět domácí začali aktivněji, ale dostat se do vyložené šance se stále nedařilo. Až v 57. minutě Hegenbart postupoval sám na branku, ale bohužel mířil vedle branky. O dvě minuty později po rohovém kopu domácích se počtvrté trefil Řezáč – 4:0. V 67. minutě opět Hegenbart se dostal do šance, ale i tentokrát mířil vedle branky.

V 77. minutě vstřelil pátou branku domácích Nosek, který vystřídal pár minut před tím – 5:0. V 82. minutě utekl po levé straně Hadáček, v pokutovém území byl faulován a z nařízené penalty vstřelil Převrátil šestou branku domácích – 6:0. Poté domácí přece jenom polevili a již v nastaveném čase se Ústečtí dočkali. Kadlec vstřelil branku a stanovil tak konečný výsledek 6:1 pro domácí fotbalisty.


SK SIKO Čimelice - Sokol Sezimovo Ústí: 6:1 (3:0) 

Branky: Suchan, Hegenbart, Hadáček, Řezáč, Nosek, Převrátil – Kadlec. Rozhodčí: Tupý - Krčín, Koranda. ŽK: 2:1   Pšenička,Říha - Kutner Aleš. Delegát: Brož. Diváků: 60.

Čimelice: Slavík – Řezáč (63. Zelenka), Pšenička, Listopad, Viták (66. Nosek) - Hadáček, Nekl, Převrátil, Říha (80. Bašta) - Suchan, Hegenbart. Trenér Tomáš Smrčina.

S. Ústí: Sedloň - Hladík, Doubek (69. Nikl), Vilímek, Kutner P. - Mrúz, Šmíd (69. Vinš), Bartáček, Podroužek – Irsa (76. Kadlec), Kutner A. Trenér Matěj Pěknice.

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama