Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Roudné přehrálo Čimelice, obrana malšanů drží čisté konto

 
neděle, 11. února 2018, 11:31

Ve druhém přípravném utkání se Čimelice utkaly s divizním mužstvem Roudného na UMT v Písku. Malšané dominovali první poločas a převahu zúročili třemi góly. Jejich obrana neinkasovala v zimě ani ve třetím střetnutí.

Hned od počátku utkání bylo zřejmé, kdo bude na hřišti pánem. V 8. minutě zahrával roudenský Vlk rohový kop a Slavík si nešťastně míč srazil do branky. Roudenští nadále Čimelice přehrávali, hlavně v osobních soubojích byli jasně lepší. Z ojedinělé šance ve 21. minutě mohl vyrovnat Suchan, ale jeho pokus skončil vedle roudenské branky.

Ve 32. minutě po chybných rozehrávkách v obraně Čimelic se dostal k míči Ukrajinec Solomaha a podruhé překonal Slavíka v brance Čimelic. O deset minut později chabý výkon Čimelic potrestal třetím gólem Bartoš.

Ve druhém poločase se hra očividně vyrovnala. Čimeličtí se i za jasného stavu snažili o snížení, ale překonat dobře fungující obranu Roudného se jim nepodařilo. Přesto se do šancí dostali Hegenbart, Viták i Řezáč, ale mužstvu Sika scházela i trocha štěstí. Ve druhé polovině utkání již žádná branka nepadla a malšané si tak zaslouženě odvezli výhru 3:0.

V dalším utkání hrají Čimelice v sobotu 17. 2. ve 12.15 v Sušici proti domácímu mužstvu, rovněž účastníku KP. Roudné se ve stejném termínu střetne na Složišti od 15 hod. s Katovicemi.


SK SIKO Čimelice – Malše Roudné 0:3 (0:3) 

Góly: 8. Vlk, 32. Solomaha, 42. Bartoš. Rozhodčí: Lepič - Smola, Matura. Diváci: 30.

Čimelice: Slavík – Řezáč, Němec, Pšenička, Viták – Zelenka, Říha, Nekl, Hadáček – Suchan, Hegenbart. Střídali Petráš, Klimeš. Trenér Tomáš Smrčina.

Roudné: Konečný (46. Hřebejk) – Maršík, M. Otepka, Holub, Lerch – Hála, Vávra, Bartoš, Píša – Solomaha, Vlk (55. Samek). Trenér Rudolf Otepka.

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Miloslav Kusbach