Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Centropen Dačice: Nemít problémy s udržením

 
sobota, 12. srpna 2017, 14:32

Fotbalisté dačického Centropenu si v minulé sezoně moc radosti neužili. Přestalo se jim dařit i na domácím trávníku a výsledkem bylo 14. místo. Těsně nad sestupovou propastí. Do šesté sezony v krajském přeboru jdou bez svého nejlepšího střelce, což bude podle předsedy Milana Točíka velké oslabení.

Nastaly v hráčském kádru nějaké změny?
Odešel Martin Toman a to je pro nás velice nepříjemné i vzhledem k tomu, že již před loňskou sezónou odešel další vynikající útočník Robin Štolba do Rakouska. Novice v týmu Štěpána Smejkala tak čeká nelehká úloha je oba nahradit.

Jak jste spokojený s průběhem letní přípravy a výsledky?
Bohužel nás trápí ohromné problémy se skládáním sestavy během letních měsíců. Do hry zapojujeme hodně dorostenců a někteří se jeví v dobrém světle. Navíc jsme bohužel po odřeknutí soupeřem nesehráli generálku o minulém víkendu. O to víc se těšíme na ostrý start v Milevsku, kde můžeme jenom překvapit.

S jakým přáním vstupujete do nové sezony, kde byste chtěl svůj tým vidět v tabulce?
To je otázka, na kterou mám dvě odpovědi. Jedna věc jsou ambice a druhá, kde bychom chtěli být. Samozřejmě bychom se chtěli pohybovat v horní části tabulky, ale jsme realisté a je nám jasné, že momentálně nemáme takovou hráčskou kvalitu, abychom pomýšleli na pohárové příčky. (smích) Rádi bychom se tak vyhnuli záchranářským starostem.

ZMĚNY V KÁDRU

Přišli: Štěpán Smejkal (FK J. Hradec 1910).

Odešli: Martin Toman (FK J. Hradec 1910), Jan Brunner (TJ Kunžak).

SOUPISKA

Brankáři: Tomáš Ferdan, Václav Zejda

Obránci: Petr Celý, Vojtěch Kněžínek, Ondřej Beníček, David Mašát, Jiří Nosek, Dominik Vacuška, Richard Máša

Záložníci: Tadeáš Jindra, Michal Krtek, Daniel Točík, Ondřej Jelínek, Martin Janák, Hynek Brandl, Ondřej Svoboda, Matěj Distel

Útočníci: Štěpán Smejkal, Marek Šimánek, Miroslav Diviš

REALIZAČNÍ TÝM

Trenér: Roman Bujdák. Asistent trenéra: Dušan Lovětínský. Sportovní manažer: Pavel Beníček. Vedoucí mužstva: Karel Cech. Kustod, zdravotník: Miroslav Mikšíček.

Napsal(a) Michal Průcha | Foto Centropen Dačice