Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FK Jindřichův Hradec 1910: Posily přivedl do každé řady

 
čtvrtek, 10. srpna 2017, 22:00

Se čtveřicí kvalitních posil zahájil letní přípravu hradecký celek, který skončil v minulé sezoně na šestém místě. Za přípravnými zápasy vyrážel na Vysočinu, generálku sehrál u Vajgaru se Soběslaví (1:5). Přáním trenéra Marka Černocha je skončit o něco výše než loni.

Nastaly v hráčském kádru nějaké změny? Co říkáte na adresu nových hráčů?
Změny v kádru nastaly, chtěli jsme do každé řady jednoho hráče a to se nám podařilo. Do branky přišel Lukáš Hejníček z Jankova, do obrany se vrátil z dorostu Táborska náš odchovanec Jan Víteček, do zálohy přišel Martin Mareš z Třeště a do útoku Martin Toman z Dačic. Zatím jsem s hráči spokojen, ale uvidíme, co s nimi udělá mistrovská část. 

Jak jste spokojený s průběhem letní přípravy a výsledky?
Co se týče tréninkové morálky tak nebyla špatná, ale představoval jsem si ji o něco lepší. Co se týče herní přípravy, hra nebyla špatná a první dva zápasy vyšly i výsledkově, poslední dva zápasy nebyly herně taky špatné, nicméně jsme je výsledkově nezvládli a jen doufám, že to nebude pokračovat dál. 

S jakým přáním vstupujete do nové sezony, kde byste chtěl svůj tým vidět v tabulce?
Do nové sezony vstupujeme s přáním hrát v lepší polovině tabulky, možná o příčku vylepšit naše loňské postavení. Bude to ale velmi těžké, protože v KP je dost kvalitních týmů.

ZMĚNY V KÁDRU

Přišli: Martin Toman (Centropen Dačice), Lukáš Hejníček (SK Jankov), Martin Mareš (Slavoj Třešť), Jan Víteček (návrat z dorostu Táborska).

Odešli: Štěpán Smejkal (Centropen Dačice).

SOUPISKA

Brankáři: Lukáš Rešl, Lukáš Hejníček, Jiří Mazánek

Obránci: Václav Císař, Michal Völfel, Ondřej Blažek, Marek Šenkýř, Tomáš Šmíd, Ondřej Nováček, Jan Víteček, Daniel Cettl

Záložníci: Tomáš Beránek, Ondřej Černoch, Tomáš Šenkýř, Radim Koutný, Filip Votava, Martin Mareš, Lubomír Králíček

Útočníci: Vít Kučera, Martin Toman, Jiří Chalupský, Vojtěch Princ

REALIZAČNÍ TÝM

Trenér: Marek Černoch. Asistent trenéra: Václav Císař. Trenér brankářů: Jiří Mazánek. Vedoucí mužstva: MUDr. Josef Žižka. Kustod: Jan Aldorf.

Napsal(a) Michal Průcha | Foto FK J. Hradec 1910